Kur permendet per here te pare Kruja?

Status
E mbyllur për postime të tjera.

sweetzzinna

Dum spiro, spero くる
Kur permendet per here te pare Kruja?
Dhe ca dmthn emri KRUJA?
 

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
Titulli: Kur permendet per here te pare Kruja?

Ne vitin 879 apo?
 

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
Titulli: Kur permendet per here te pare Kruja?

Quhej "Hero"
 

sweetzzinna

Dum spiro, spero くる
Titulli: Kur permendet per here te pare Kruja?

Emri nuk eshte ai qe the ti
 

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
Titulli: Kur permendet per here te pare Kruja?

Emri i qytetit Hero rrjedh nga fjala Krue, qe do te thote burim
 
Status
E mbyllur për postime të tjera.
Top