Kuriozitete të pabesueshme që nuk i dinit rreth ëndrrave

Hera

Banned
Po mi
Do martohemi bashk ?????

Ti veshur fine dhe elegante si gjithmon, un punk ?

Rri se sot me doli ne enderr luanesha zemres time prej kaq shum vitesh. Ishte me reale sec duhej por do ta analizoj ne tjeter moment...
Skuptoj pse pikerisht sot.

Pranoj gjej dhe kumbaren dhe vrap ne bashki une e ti ???
 
Top