Kush e ka fajin ne Shqiperi?

Ne fakt me doli ne memory qe u be 1 vit qe eshte vrare Klodiani dhe ky status i meposhtem. Ndaj po e sjell dhe ketu per te qare hallin se kush e ka fajin! 😅

"Kur ndodhin përmbytje, na thonë se fajin e kanë njerëzit që ndërtojnë vend e pa vend. Kur s'ka ujë, fajin e kanë njerëzit që lahen çdo ditë, dhe jo një herë në javë si në kohën kur hanim me lugë floriri.
Kur s'ka energji elektrike, përsëri fajin e kanë njerëzit, se kanë ngarkuar rrjetin.
Kur bie tërmet, fajin e kanë njerëzit, se nuk kanë marrë inxhinierë kur kanë ndërtuar. Kur ka trafik, fajin e kanë sërish njerëzit, ngaqë nuk lëvizin në këmbë.
Edhe në pandemi faji vazhdon të projektohet mbi njerëzit, se nuk ruhen.
Edhe kur na vrasin, fajin e kemi ne, se iu dukemi të armatosur.
Si rrjedhojë e këtij rrebeshi fajësues, edhe kur një pjesë thonë "vetë e kemi fajin", ata kanë vetëm një përgjigje: "ju e keni fajin që keni faj".
Faji jonë i vetëm është se nuk na dhemb ajo që i dhemb tjetrit."


|E. Ceraj|
 
Sapo pashe nje vidio te Gjergj Luces .. dores se Djathte te kryeministrit.... dhe e di cfare te vjen per te đŸ€ą... mjer ai vend ke ka mbi koke.
 
Ne fakt me doli ne memory qe u be 1 vit qe eshte vrare Klodiani dhe ky status i meposhtem. Ndaj po e sjell dhe ketu per te qare hallin se kush e ka fajin! 😅

"Kur ndodhin përmbytje, na thonë se fajin e kanë njerëzit që ndërtojnë vend e pa vend. Kur s'ka ujë, fajin e kanë njerëzit që lahen çdo ditë, dhe jo një herë në javë si në kohën kur hanim me lugë floriri.
Kur s'ka energji elektrike, përsëri fajin e kanë njerëzit, se kanë ngarkuar rrjetin.
Kur bie tërmet, fajin e kanë njerëzit, se nuk kanë marrë inxhinierë kur kanë ndërtuar. Kur ka trafik, fajin e kanë sërish njerëzit, ngaqë nuk lëvizin në këmbë.
Edhe në pandemi faji vazhdon të projektohet mbi njerëzit, se nuk ruhen.
Edhe kur na vrasin, fajin e kemi ne, se iu dukemi të armatosur.
Si rrjedhojë e këtij rrebeshi fajësues, edhe kur një pjesë thonë "vetë e kemi fajin", ata kanë vetëm një përgjigje: "ju e keni fajin që keni faj".
Faji jonë i vetëm është se nuk na dhemb ajo që i dhemb tjetrit."


|E. Ceraj|

Faji ngelet gjithmone jetim Soulinke, mgjate faji kryesor eshte i sovranit/popullit qe meriton ket qeverisje qe ka.
 
Top