Kush eshte qyteti me % me te madhe qytetaresh ?

Status
E mbyllur për postime të tjera.

Nostra_22

Anëtar i Nderuar
Hajde me thoni kush eshte qyteti me % me te madhe qytetaresh dhe sa eshte kjo % ?
 

alfonci

Veri investigatio
Titulli: Kush eshte qyteti me % me te madhe qytetaresh ?

Me kete qytetare a nenkuptoni dike qe jeton ne qytet apo dike qe ka formim dhe kulture te emancipuar qe meriton te quhet "qytetare"?

Besoj se Tirana, nuk e di per %
 

Nostra_22

Anëtar i Nderuar
Titulli: Kush eshte qyteti me % me te madhe qytetaresh ?

Me kete qytetare a nenkuptoni dike qe jeton ne qytet apo dike qe ka formim dhe kulture te emancipuar qe meriton te quhet "qytetare"?

Besoj se Tirana, nuk e di per %

Nuk eshte Tirana. Nenkuptoj qe nese popullsia e nje rrethi eshte 100%, sa % e kesaj popullsie jeton ne qytet, perben % qytetare te rrethit.

Nje ndihme e vogel, ky qytet gjithashtu ka edhe numrin me te vogel te fshatrave. :)
 

Nostra_22

Anëtar i Nderuar

BeniT

Donatorë
Titulli: Kush eshte qyteti me % me te madhe qytetaresh ?

Kucova ? :D
 

alfonci

Veri investigatio
Titulli: Kush eshte qyteti me % me te madhe qytetaresh ?

Eshte Durresi ateheran, po ja themi 80% :D
 

Cyber_Spartacus

Homo Homini Lupus
Titulli: Kush eshte qyteti me % me te madhe qytetaresh ?

Ka qytetare ne Shqiperi ????
 

alfonci

Veri investigatio

Nostra_22

Anëtar i Nderuar
Titulli: Kush eshte qyteti me % me te madhe qytetaresh ?


C'eshte kjo pikepyetje. 10 me yll dhe te lumte dora e vogel me thonj te paprere :D

Tema mbyllet lol
 
Status
E mbyllur për postime të tjera.
Top