Kush jane yjet e Forumit?

Status
E mbyllur për postime të tjera.

Desa

Felix - Culpa
Të gjithë jeni yje pa përjashtim ? për vete, jo rastësisht kam qëlluar në veri (me vendbanim) ?
Një hënë kemi @Moonlight ?që u shton ndriçimin yjeve dhe një diell që rrezaton forumin @sasaksta ?
 

Baboon

FALEMINDERIT!
Le të urdhërojë dikush të flasë ndryshe ??
Muhabet the ti s'ka eklips qe ja zebeh ndriçimin po lidhe cik ate qenin peshk se ka yje qe e kan fobi ene na prishet mozaiku dritave lool lool
 

Baboon

FALEMINDERIT!
jo jo e kisha per 28000 yjet e pashuar deshmoret e atdheut une lool
E c'janë ata para yjesise tone ktu konstelacion marramendës ata vec nje gjo kan dit mjes drek darke lufte ??
 

Lauri

Anunnak
Mos u zhgënjini. Ajo Drita e yjeve që jo shikoni sot është drita e dikurshme. Sot ata jane te fikur fare realisht :p
 
Status
E mbyllur për postime të tjera.
Top