Kush jane yjet e Forumit?

Status
E mbyllur për postime të tjera.

NeVertiti

~Kohe & Stine~
U`a them une;
Eshte yll i forumit,c`do antar qe ka 10 postime e siper.
E nga keto 10 postime e me shume nese ka,s`ka postime ironie,s`ka postime fyerjesh,s`ka postime tendencioze.
Ka postime harmonike,me miresjellje,disa me shaka,disa me dije,disa filozofike,disa politike,kjo ka pak rendesi se c`do kush e gjene veten aty ku don.
Por ylli i forumit ngelet ai/ajo qe nepermjet lundrimit te ti/saj ketu sjell nje buzeqeshje kur e lexon.
Ose te terheq ta lexosh diku dhe ne nje postim tjeter.
 

Endrra

VIP
U`a them une;
Eshte yll i forumit,c`do antar qe ka 10 postime e siper.
E nga keto 10 postime e me shume nese ka,s`ka postime ironie,s`ka postime fyerjesh,s`ka postime tendencioze.
Ka postime harmonike,me miresjellje,disa me shaka,disa me dije,disa filozofike,disa politike,kjo ka pak rendesi se c`do kush e gjene veten aty ku don.
Por ylli i forumit ngelet ai/ajo qe nepermjet lundrimit te ti/saj ketu sjell nje buzeqeshje kur e lexon.
Ose te terheq ta lexosh diku dhe ne nje postim tjeter.
Fuck.. me iku dhe shpresa e fundit 😔
 

Vajza

Kupa me kapak, kupa pa kapak.
Staf në FV.AL
U`a them une;
Eshte yll i forumit,c`do antar qe ka 10 postime e siper.
E nga keto 10 postime e me shume nese ka,s`ka postime ironie,s`ka postime fyerjesh,s`ka postime tendencioze.
Ka postime harmonike,me miresjellje,disa me shaka,disa me dije,disa filozofike,disa politike,kjo ka pak rendesi se c`do kush e gjene veten aty ku don.
Por ylli i forumit ngelet ai/ajo qe nepermjet lundrimit te ti/saj ketu sjell nje buzeqeshje kur e lexon.
Ose te terheq ta lexosh diku dhe ne nje postim tjeter.
Ylli fikur qënkam unë :p.

Po thuaj me një fjal o Neve se unë jam (dmth për ty e kam llafin :p)

Mos shko rreth e rrotull nga qafakraba 😂😂
 

Sirius.

Sapiosexual!
U`a them une;
Eshte yll i forumit,c`do antar qe ka 10 postime e siper.
E nga keto 10 postime e me shume nese ka,s`ka postime ironie,s`ka postime fyerjesh,s`ka postime tendencioze.
Ka postime harmonike,me miresjellje,disa me shaka,disa me dije,disa filozofike,disa politike,kjo ka pak rendesi se c`do kush e gjene veten aty ku don.
Por ylli i forumit ngelet ai/ajo qe nepermjet lundrimit te ti/saj ketu sjell nje buzeqeshje kur e lexon.
Ose te terheq ta lexosh diku dhe ne nje postim tjeter.
👍🙋‍♀️🤷‍♀️
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Ylli fikur qënkam unë :p.

Po thuaj me një fjal o Neve se unë jam (dmth për ty e kam llafin :p)

Mos shko rreth e rrotull nga qafakraba 😂😂
per vete do perdorja fjale tjera. :p
une jam rruga qumshtit.
 
Status
E mbyllur për postime të tjera.
Top