Kush po më thërret? - Kujdes nga numrat e panjohur telefonik!

ricky_ch

******
Kjo dynja është çoroditur!
Njerëzit nuk lënë mënyrë anash pa provuar
për të futur sa më lehtë ndonjë lek ne xhepin e tyre,
s'luan rol me nder apo pa nder...

Nuk është kjo metodë edhe aq e vjetër, por duhet
pasur kujdes se ende përdoret.

Së fundmi më thërriste një numër (0038681894237)
nga Sllovenia, dhe kur hulumtoj me Google, më del se është kurthë,
dhe nëse e hap apo thërret pas, askush nuk
lajmërohet, por të kushton ty!

https://www.google.ch/#q=who+calls+slovenia+0038681894237&spell=1
 

MasteR

I'm offline
Titulli: Kush po më thërret? - Kujdes nga numrat e panjohur telefonik!

Ehhh cfar spo bejne e cfar spo ndodh por kto tel anonime te fiksojne fare
 
Titulli: Kush po më thërret? - Kujdes nga numrat e panjohur telefonik!

Ndoshta , dhe motres time para disa ditesh i vinin thirrje te shpeshta nga nje numer me prefiks 0020 , e kerkuam ne google e doli prefiksi Egjiptit, mbase eshte e vertet ajo qe thua ti se si nr ishte i panjohur
 
Top