Ky djalë është një mjeshtër i “selfie-ve” me kafshët (Foto)

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Ky djalë është një mjeshtër i “selfie-ve” me kafshët (Foto)

Një fotograf nga Irlanda, Allan Dixon duket se arrin të miqësohet me çdo kafshë që takon dhe kjo duket nga fotot që ai realizon.

Ai jep edhe këshilla për ata që kanë dëshirë ta provojnë diçka të tillë. Dixon ka arritur që të bëjë selfie të mrekullueshme me kafshë të ndryshme.

“Një selfie mund të marrë 5 minuta dhe deri në tre orë. Kjo varet nga kafsha dhe sa e sigurt ajo ndihet. Mos i provokoni ato, jini të qetë dhe fitonin besimin e tyre”. këshillon ai.

179605-funny-animal-selfies-allan-dixon-13-880-a542d8629a-1478517753.jpg


179105-funny-animal-selfies-allan-dixon-11-880-a542d8629a-1478517753.jpg


179355-selfie-master-dr-dolittle-29-880-a542d8629a-1478517753.jpg


179055-funny-animal-selfies-allan-dixon-12-880-a542d8629a-1478517753.jpg


179205-funny-animal-selfies-allan-dixon-19-880-a542d8629a-1478517753.jpg


179405-funny-animal-selfies-allan-dixon-3-880-a542d8629a-1478517753.jpg


179505-funny-animal-selfies-allan-dixon-23-880-a542d8629a-1478517753.jpg


178955-funny-animal-selfies-allan-dixon-16-880-a542d8629a-1478517753.jpg


179005-funny-animal-selfies-allan-dixon-18-880-a542d8629a-1478517753.jpg


179255-funny-animal-selfies-allan-dixon-21-880-a542d8629a-1478517753.jpg


g.shqip
 
Top