Ky pëllumb u shit 1 milionë euro

Hera

Banned
[h=1]Ky pëllumb u shit 1 milionë euro[/h]
Zogu i garave në pension, i quajtur Armando, u shit nga shtëpia e ankandit ‘Pipa’ për 1,252,000 euro (1.07 milionë funte), pas një lufte të furishme online të ofertaeve që zgjati dy javë.
pellumb7.jpg

Një drejtues ankandi e vlerësoi këtë rast, ku tha si shkoi ankandi për pëllumbin e famshëm.

“Në kushtet e futbollit ju keni Messin dhe Ronaldon – ndërsa pëllumbi është nivel i tyre”, theksoi ai.
 

Hera

Banned
U habita e per pellumbin po dhe per kalin
 
Top