Lajmerim per ri-hapjen e Fajtori Chat.

chatoshqip

Antarë
Qellimi i ri-formimit te Fajtori Chati nuk u krye thjesht qe te jete nje chat me teper per Shqiptaret kudo qe ndodhen.
Plani dhe projekti bazohet mbi nje strukture te sukseshme menaxhimi dhe administrimi duke filluar qe nga respektimi dhe mbeshtetja teknike e perdoruesve e deri ne informimin e plote rreth sigurise se tyre personale.
Synimi i plote eshte te krijohet nje klime harmonike dhe atmosfere paqesore ndermjet marredhenieve Op-User/Op-Op/User-User/User-Op.
Tashme te bashkuar ne nje staf pergjegjes dhe serioz nuk na ndal asgje per te ecur ne rrugen e suksesit, gjithmone me respekt dhe arsyetim ndaj cdokujt qe behet pjese e Fajtori Chat.
Ju falenderoj thellesisht qe ju bashkuat nevojes per ndihme dhe mbeshtetje!
 
Top