Lajmet FAKE per Sirinë ne ABC news

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
Eshte e vertet qe ne Siri ka bombardime dhe vdesin shume tpafajshem. Ama....

Paramendojeni, ABC news, qe eshte ndoshta ntop 10 mediat nbote, lanson nje video FAKE, e shohin me miliona njerz nbote, pastaj kerkon falje. E sa budalla i merr pernime qa tsheh, qa tnin e qa tlexon.

The media's the most powerful entity on earth. They have the power to make the innocent guilty and to make the guilty innocent, and that's power. Because they control the minds of the masses.

Malcolm X

 
Top