“Lamtumirë pasuri! Për 48 orë vjen formulari”/ Rama tregon si do të verifikohen kriminelët nga SPAK

ForumiVirtualJR

Anëtar i ri
Kto 3 dite rrjesht deklerata jane shume te vyjshme per shkelsit e ligjit, dhe kush e kupton leket neper banka i dergon offshore dhe leket cash i gropos diku ?. Rames i ngelet te sekuestroje ca apartamente dhe ndonje vile tek tuk. Pune e madhe lol
 
Vinjol, 2-3 arrestime do bëhen për show, të rikujtoj dhe mbylljen e bizneseve si Tajvani, të gjitha show mediatik.
Rikujtoj qe ne 2005 Rama me Beson e tajvanit
drekonin po tek tajvani gati ç'do dreke.
Sot beson rama e ka çuar ne mision tjeter... dhe tajvani pale kujt i perket...
 
Kto 3 dite rrjesht deklerata jane shume te vyjshme per shkelsit e ligjit, dhe kush e kupton leket neper banka i dergon offshore dhe leket cash i gropos diku ?. Rames i ngelet te sekuestroje ca apartamente dhe ndonje vile tek tuk. Pune e madhe lol
I ka ngel fiksim santa quaranta e kel balilit. Ja kto si puna ktit do godase.
 
Top