Lëngu i kastravecit turshi është çudibërës

Arfenilla

Themelues i Forumit
Themelues
Pas konsumimit të kastravecit turshi, na ndodh shpesh që ta hedhim lëngun e saj, por që në fakt ne veprojmë gabim, pasi ai lëng është çudibërës për organizmin tonë.
Për të vërtetuar faktin se na bën mirë për shëndetin tonë, ne ju rendisim disa prej faktorëve.

Lëngu i kastravecit turshi ndalon dhimbjen e muskujve, përmirëson sistemin imunitar, ju ndihmon të humbisni në peshë dhe rregullon nivelin e sheqerit në gjak..expres..
ka_1478173704-9660092.jpeg
 

Element

Anëtar i Respektuar
Titulli: Lëngu i kastravecit turshi është çudibërës

Mundet me këtë lëng kastraveci ti cakrojmë gotat ? :D
 
Top