• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Leter prinderve

Soulmind

Soli/Soulmendja/Soul
Leter prinderve nga drejtori i nje shkolle ne Singapor!

Drejtori i një shkolle në Singapor, një ndër shtetet me nivelin më të lartë të arsimit në botë, u ka dërguar këtë letër fantastike prindërve të nxënësve të shkollës së tij.Të dashur prindër,

Provimet e fëmijëve tuaj do të fillojnë së shpejti. E di që të gjithë jeni në ankth, sepse doni që fëmija juaj të dalë sa më mirë.

Por ju lutem, mos harroni, mes nxënësve që do të ulen për provime, ndodhet një artist, i cili nuk ka nevojë të dijë shumë për matematikën.

Ndodhet një sipërmarrës, i cili nuk do t’ia dijë për Historinë, apo Letërsinë angleze.

Ndodhet një muzikant, notat e të cilit në Kimi nuk kanë rëndësi fare.

Ndodhet një sportist, për të cilin gjendja fizike është më e rëndësishme se Fizika.

Nëse fëmija juaj merr notat më të larta, atëherë shumë mirë! Por nëse jo, ju lutem mos ua hiqni vetëbesimin dhe dinjitetin.

Thuajuni që nuk ka problem, është thjeshtë një provim! Ata janë të prerë për gjëra shumë më të mëdha në jetë.

Thuajuni se, sido që të dalin, ju i doni dhe nuk do i gjykoni.

Ju lutem bëjeni këtë, dhe kur ta bëni, shihni që fëmijët tuaj do të pushtojnë botën. Një provim apo notë e ulët, nuk do ua heqë atyre ëndrrat dhe talentin.

Dhe ju lutem, mos mendoni se doktorët dhe inxhinierët janë njerëzit më të lumtur në botë.

Me përshëndetje të ngrohta,

Drejtori
//bota.al

Mora shkas nga ky shkrim per ta patur kete teme si leter per prinderit!
C'keshilla duhet ti japim vetes qe ti ndihmojme femije tane?!
Mund te jene fjale tuajat por dhe te personaliteteve, apo lajme. :)
 
Last edited:

Soulmind

Soli/Soulmendja/Soul
Titulli: Leter prinderve

Une kam nje mesazh per Prinderit Politikane!

Boll i uruat femite ne kete dite shkollore!
Boll i keshilluat te behen njerez te ndershem, te ditur, te virtytshem.
Mjafton tu thoni vetem: MOS U BENI SI NE!
 
Top