Lexo para se te besh nje ankese

Status
E mbyllur për postime të tjera.

WxP

Hidrauliku
Per te bere nje ankese ne lidhje me abuzimet qe ndodhin brenda ne dhomen #shqiperia dhe #ndihme, duhet te hapni nje teme ne kte nenforum ku te paraqisni ankesen tuaj me provat bindese per kte ankese!

Ndalohet perdorimi i fjalorit te palejuar si ofeze/sharje/etj dhe logseve me permbajtje te tille, ne te kundert temat ose postimet do te editohen ose fshihen nga moderatoret e ktij nenforumi.

Ky nenforum eshte pjes e userave te thjeshte per te bere ankesa. Ndersa stafi i fajtorit duhet ti bej Forumi Virtual/ankesa-brenda-stafit ku vetem stafi merr pjese.
 
Last edited by a moderator:
Status
E mbyllur për postime të tjera.
Top