Lexo rregulloren para se te shkruash.

WxP

Antarë i Respektuar
Nenforumi i lojrave te inteligjences do te jet nje nenforum publik ku mund te bejne pjese cdo antar i forumit gjithashtu edhe stafi i forumit.

Nenforumi i lojrave te inteligjences do te ket si qellim te gjitha pytjet inteligjente duke mos dale jashte kufive shqiptare.

Ne nenforumin e lojrva inteligjente, temat te cilat do hapen dhe do marin pergjigje te gabuara dhe pasi te jet dhene pergjigja e sakte do te mbyllet si teme edhe nuk do te lejohet hapja e nje teme te ngjashme.

Ne temat qe do te hapen ne kete nenforum do duhet te ket nje transparenc te plote, hapja e temes nuk duhet te jet me dy nen kuptime. Sigurisht qe pergjigja duhet te jet sekrete nga antari i cili do te hape temen pasi lojes i humbet sensi "Inteligjenc" dhe antari qe fiton mund te dale thjesht si figure. Kjo duhet te jet e pa pranueshme edhe nga vet ju, sigurisht qe do humbni moralin si antar inteligjent.

Vlersimi ne kete loje do te behet nga stafi, duke i dhen reputacion antarit qe do te fitoje, po sigurisht qe antari qe do te hape temen do te mare reputacion. Vlersimi do te vije nga stafi. Po nuk mund te perjashtohen mundesit qe do te vlersoheni edhe nga antaret e tjere.
 
Top