Ligji i tërheqjes: Ju tërhiqeni nga ata që janë të ngjashëm me ju

Ligji i tërheqjes: Ju tërhiqeni nga ata që janë të ngjashëm me ju.
Ju mund të largoheni nga një marrëdhënie e padëshiruar. Ligji i tërheqjes mund ta shtyjë atë mik, koleg, të afërm apo bashkëshort. Por ky veprim do të varet vetëm nga ju. Dy njerëz mbajnë një intimitet për shkak të frekuencës së dridhjeve që lëshojnë për njëri-tjetrin.
1644775051954.png


Kur dridhjet ndryshojnë, frekuenca e tjetrës nuk është e orientuar drejt ekzistencës. Kur ndryshojmë, hyjmë në një realitet të ri. E njëjta gjë vlen edhe për tërheqjen në dashuri. Nëse doni të gjeni një partner të denjë për idealet tuaja, ju duhet të jepni frekuencën e saktë të këtij ideali të dashur. Tërheqja ose refuzimi i marrëdhënieve është i njëjti proces si një ligj fizik i administruar nga energjia e qenies suaj. Ajo ndryshon brenda vetes përmes intimitetit të mendimeve, ndjenjave dhe besimeve dhe çdo gjë që ju rrethon fillon të ecë në një rrugë dinamike ndryshimi.

Mendimi lëshon një sinjal elektrik që është i grupuar me sinjale të tjera elektrike të ngjashme në univers për të formuar një model besimi dhe ndërgjegjeje. Deklarata është një mënyrë për të drejtuar jetën tuaj. Kur lëshon një vullnet për ju, po jepni një urdhër që inkurajon universin të rrotullohet rreth së vërtetës suaj. Emocioni është forca e lehtë dhe magnetike që vepron si një vorbull vibracionesh që aglomerojnë vibrime të tjera me sinjale të ngjashme në të gjithë universin. Imagjinata është mënyra për të koordinuar detajet e realitetit tuaj të ri.

Universi ka nevojë për nxitjen tuaj vizuale për të absorbuar atë që dëshironi dhe për të krijuar krijimin tuaj. Të gjitha aspektet fizike të vetes dhe të jetës suaj janë rezultat i një zjarri të madh emocional të vendosur në lëvizje nëpërmjet sinjaleve që lëshon vetëdija juaj. Nëpërmjet këtyre mekanizmave që ndodhin në botën tuaj të brendshme ju merrni një forcë shumë më të fuqishme dhe çdo veprim ndodh sepse ju filloni të ndryshoni strukturën fizike të jetës suaj.

Çdo veprim pa forcën e tij krijuese është rezultat i një dëshpërimi të caktuar, kështu që gjithmonë do të jetë joproduktiv. Megjithatë, kur veprojmë për një ndërgjegje në rritje, të mbështetur nga bindjet që e shtyjnë jetën në një drejtim pozitiv, atëherë ne do të jemi krijues. Kur veprojmë në mënyrë krijuese, ne kemi miratimin e bekuar të universit në çdo drejtim.
Trajtimi që merrni nga njerëzit dhe jeta është i njëjti trajtim që i keni dhënë vetes dhe mendoni se e meritoni atë. Dhe mënyra se si e trajtojmë veten është mënyra me të cilën trajtojmë dhe të tjerët. Jeta është bërë nga dridhjet, energjia që lëshon dhe vendos materien dhe ngjarjet në lëvizje. Jeta ndodh sipas sinjaleve vibrante të saj. Çdo gjë që besoni është e vërtetë dhe ngjarjet e reflektojnë atë në çdo moment të jetës suaj. Është vullneti i zgjedhjeve tona që do të na bëjë të lëvizim në drejtimin e marrëdhënieve ideale që duam të kemi.

Pjesët dhe ingranazhet do të përshtaten natyrshëm, njerëzit dhe ngjarjet do të marrin rrugën e tyre jashtë dhe brenda fushës sonë të përvojës. Ne jemi pasqyra në botë dhe gjithçka tjetër që shohim është e lidhur ngushtë me ne. Kur shikon përreth, gjithçka që sheh është një shprehje e vetes. Prandaj, qenia jonë duhet të lëshojë një energji të barabartë me atë energji që ne zgjedhim për të tërhequr.
Pra, shpesh bëhemi të ngjashëm me partnerët tanë, madje përpara bashkimit aktual. Ju dëshironi një lloj gruaje apo burri dhe filloni të hyni në një sferë barazie me reflektimin e idealit tuaj.

Për të tërhequr një marrëdhënie të dëshiruar ne duhet të jemi, të ndjejmë, të besojmë dhe të ndërtojmë cilësi të ngjashme të atij lloji partneri. Asnjë person apo ngjarje nuk është rastësisht në jetën tuaj, realiteti ndjek sinjalet elektromagnetike që lëshon.
Nga kush tërhiqeni? Përgjigja do t’ju tregojë se cilësitë e një partneri janë të njëjta me ato që ushqen, por më të theksuara ose më të relaksuara.

Dhe kush nuk ju pëlqen? Përgjigja do t’ju bëjë të kuptoni se rrënja e neveritjes suaj bazohet në cilësitë që janë të fshehura tek ju, por ato janë karakteristika që i mohoni, për turp ose për ndonjë arsye tjetër. Ndërprerja dhe tërheqja janë forca për lëvizjen e realitetit. Mundohuni të kaloni kohë vetëm duke menduar për gjërat që ju interesojnë.

Harrojini ato mosdashje që shkaktojnë një luftë të vazhdueshme në zemrën tuaj. Thjesht ndjeni freskinë e asaj që admironi në vetvete dhe çudinë e tjetrit. Mendoni dhe fokusohuni vetëm në atributet që ju interesojnë. Partneri ideal do t’ju kërkojë, të lëvizur nga një forcë e themeluar nga ligji i tërheqjes së qëllimit të pastër. Një synim i pastër kërkon që ju të braktisni pakënaqësitë tuaja, të mos doni dhe të përqendroheni vetëm në atë që zgjidhni për jetën tuaj. Kjo është mënyra më e zgjuar për të tërhequr marrëdhënien e përsosur dhe për t’u bërë ideal për njëri-tjetrin.Burimi / emozionifeed.it
B.Psikologjia.
 
E tmerrshme të tërhiqem me 1 njeri bipolar si veten.
Un dua dike alegro tme nxjerrë nga guaska e vetmis,e tme bej me sociale.
Mos e dhent Zoti🤣🤣🤣
 
Top