Llojet e temperamentit

ɒlɿɒM

ƨiɿɘnɘǫ iuƨ
Themelues
.
 
Redaktimi i fundit:

ɒlɿɒM

ƨiɿɘnɘǫ iuƨ
Themelues
.
 
Redaktimi i fundit:

Legally_Sweet

Ain’t no sunshine when she’s gone
Staf në FV.AL
S/M
Une jam pak nga te gjitha :D
 

Monique

With or Without u
Staf në FV.AL
Adm
  • Temperamenti sanguin
Personat me këtë temperament janë tipa entuziastë, optimist dhe të lumtur. Poashtu, janë të gjallë, mjaft të shkathët dhe të shoqërueshëm, por shpesh iu mungon këmbëngulësia dhe durimi. Në përgjithësi, personat me temperamentin sanguin nuk e tolerojnë mërzinë dhe janë në kërkim të kënaqësive, të cilat zakonisht nuk zgjasin shumë, prandaj shpejt vihen në kërkim të kënaqësive të tjera. Këta persona janë shumë kreativ. Nxënësit e tillë mësojnë mirë, por shpesh nguten dhe kanë gjasa të bëjnë edhe gabime.

Pasi janë argëtues fantastikë, kanë prirje të kenë sukses nëse zgjedhin të bëjnë karrierë në industrinë e “showbiz-it”. Shkathtësitë e tyre iu shërbejnë mirë në profesionet që ndërlidhen me: marketingun, udhëtimet, dizajnin e modës, në gatim apo sport. Në mënyrë figurative, ky tip i temperamentit identifikohet me ajrin.

Ktu sikur e shoh vetem edhe pse si shenje zjarri me takon ajo koleriku
 

ɒlɿɒM

ƨiɿɘnɘǫ iuƨ
Themelues
.
 
Redaktimi i fundit:
Sanguin 70%
Kolerik 30%
ama kur mkap faza e kolerikut... ??? nuk po pronuncohem
 
Top