Loje me dy shkronjat e fundit..!

Status
E mbyllur për postime të tjera.

Delirium

No description ...
Iiiiii ca shpifsash

/me i ben dalje kesaj teme
Do me ta knu dhe ty , Andi Shkoza - Mos shko ? Rri pra se tamon jena tu lujt , fjale shqip jane , Shtepi me Rrasa Guri , Zorra e ujit ??
 
Status
E mbyllur për postime të tjera.
Top