Love Story. :P

Po hap kete temen,per LOve Story,nga tema cifteve ne forum; :p
Cdo cift te lej sipas deshires,pershtypjet,kujtimet,momentet romatike, dhe si kaloj me partnerin e ti/saj.
Nuk perjashtohen dhe ankesat,kerkesat per permisime. :p
Pra tip ditari.
Ndalohen rrahjet me grushta ama. :p

Po vazhdoj vete me eh ohh puku agapi mou. :love::love: @Punk1.

Ky eshte nje album me foto nga pushimet tona neper bote. :p

Puku kur acarohet ne trafik.
1663350038448.png
Puku kur mediton. :p
1663350055858.png
Puku kur gjuan kojshinen. :p
1663350072117.png

Une ketu kur me acaron puku duke gjujte kojshien dhe i shkon makina per skarp. :p
1663350098599.png
Puku pushime ne det. :p
1663350160149.png

Une duke thirrur Pukun te vije ne shpi. :p

1663350192979.png

dhe dy nga kotelet tona te bukrua,se tjerat i martum ahahahahahahha.
1663350223352.png
1663350238089.png

Dhe ketu normalisht une si marinaria e shtepise. :p

1663350269315.png
 
Urime per temen Dashni 😝😘😍

Per cin Dashni duhet me fol per te paren apo tfundit ?! Se helbete sa burra javor forumor kam nderru une 😏🙈🙈
 
Po hap kete temen,per LOve Story,nga tema cifteve ne forum; :p
Cdo cift te lej sipas deshires,pershtypjet,kujtimet,momentet romatike, dhe si kaloj me partnerin e ti/saj.
Nuk perjashtohen dhe ankesat,kerkesat per permisime. :p
Pra tip ditari.
Ndalohen rrahjet me grushta ama. :p

Po vazhdoj vete me eh ohh puku agapi mou. :love::love: @Punk1.

Ky eshte nje album me foto nga pushimet tona neper bote. :p

Puku kur acarohet ne trafik.
Shiko fotografinë 1951388
Puku kur mediton. :p
Shiko fotografinë 1951389
Puku kur gjuan kojshinen. :p
Shiko fotografinë 1951390

Une ketu kur me acaron puku duke gjujte kojshien dhe i shkon makina per skarp. :p
Shiko fotografinë 1951391
Puku pushime ne det. :p
Shiko fotografinë 1951392

Une duke thirrur Pukun te vije ne shpi. :p

Shiko fotografinë 1951393

dhe dy nga kotelet tona te bukrua,se tjerat i martum ahahahahahahha.
Shiko fotografinë 1951394
Shiko fotografinë 1951395

Dhe ketu normalisht une si marinaria e shtepise. :p

Shiko fotografinë 1951396
Tani u zgjova une agapi ... ver edhe nji foto , puku duke pire kafe te shtunen ne mengjes 😜
 
Ka mundesi se nuk ishte ferrari i F1 , ose duhet ta kete ndonji qe e perdor per gara amatore !
Fakti qe ishte garazh e u merte me polisterole makinash mberi te dyshoj plus qe ishte shume e lehte sa i veje doren siper ikte... 🤣 Kur tshkoj te henen do i boj nje video do i them nese e ndez.
 
Fakti qe ishte garazh e u merte mberi te dyshojnplus qe ishte shume e lehte sa i veje doren siper ikte... 🤣 Kur tshkoj te henen do i boj nje video do i them nese e ndez.
Po nuk ndezi , hipi vete siper edhe beje zhurmen me ze ... rrrrr..rrrr ,... rren den den .. pip pip 😂
 
Top