Lushnja

princesha

Warrior Princess
Titulli: Lushnja

Menjëherë pas Kongresit, Qeveria e Lushnjës filloi luftën për liri dhe çliroi Tiranën, që u bë edhe kryeqytet i Shqipërisë e gjer në fund të majit 1920-ës, forcat çlirimtare shqiptare, çliruan edhe Durrësin, Shkodrën, Gjirokastrën, Korçën e shumë pjesë tjera të Shqipërisë.
 
Top