Magji e zezë, 40 gjilpëra në trupin e një fëmije 2 vjecar

loolz

Antarë i ri
Magji e zezë, 40 gjilpëra në trupin e një fëmije 2 vjecar

Një ngjarje makabre trondit Brazilin. Një femije 2 vjeçar i janë gjetur 40 gjilpëra brenda ne trupin e tij. Sipas policisë lokale shkaktarë për këtë vepër është akuzuar babai i fëmijës (Carlos Magalhaes ) i cili sakrifikoi fëmijën gjatë rituali të një magjie të zezë. Fëmija tani është në një terapi intensive dhe radiografit e bëra nuk lanë vend për asnjë dyshim.

Prindërit e kanë sjellë fëmijën në urgjencë pasi fëmija vuante nga dhimbje të forta në bark dhe në gjymtyrë. ” Nuk e dimë se cfarë ka fëmija ” kanë deklaruar prindërit kur e kanë cuar në spital. Mjekët i kanë bërë fëmijës të gjitha analizat dhe kanë zbuluar gjilpërat ne trupin e fëmijës. ” është e pamundur që ti ketë ngrënë – ka thënë doktori i spitalit (Eduardo Goes ). Një njeri i rritur kur kapërcen një halë mund ti shkaktojë simptoma të rënda dhe jo të imagjinosh që një fëmijë 2 vjecar të ketë kapërcyer 40 gjilpëra. Shumë e vështirë për tu besuar” . Mamaja e fëmijës e denoncon burrin e saj pasi në shpi ka gjetur shume objekte të dyshimta.

Pas shumë pyetjeve dhe presioneve të policisë vjen dhe deklarata e babait të fëmijës që pranon fajin dhe që rrëfehet para agjentëve të policisë se ka kryer një ritual magjik me fëmijën. ” Më duhej ta vrisja fëmijën per tu hakmarrë ndaj gruas sime”-ka deklaruar babai i fëmijës.

Ekipi i mjekëve që mërret me fëmijën deklarojnë se tashmë ja kanë hequr shumica e gjilpërave por disa të tjera nuk munden ti heqin pasi mund të shkaktojnë përkeqësime në shëndetin e fëmijës.

Burimi : Kuriozitete dhe Enigma
 
Last edited by a moderator:
Top