Majko: Kurti është politikan konfliktual

legjenda

Tetova
Nuk ka kaluar ngjarja e djeshme dhe arrestimi i Deputetit të Kuvendit të Kosovës Albin Kurti pa u komentuar edhe nga ish-Kryeministri i Shqipërisë, Pandeli Majko.

Sipas Majkos, Kurti është politikan konflikutal. Ai merr kuptimin e plotë të një politikani, veç kur është në burg.

Ky është postimi i Majkos në Facebook:

Albin Kurti u arrestua dje. Albini është një politikan konfliktual por ai merr kuptim i burgosur. Burgosja e politikaneve ndryshon kuptimin e debatit politik.
Kosova drejtohet me se shumti nga njerez qe e dine kuptimin e persekutimit politik por po ashtu dhe logjiken e dialogut qe i uli ne tavolinen e bisedimeve nga Rambujeja deri ne Bruksel. Shpresoj dhe uroj qe politikanet e Kosovës te ulen ne tavolinën e dialogut me njeri tjetrin. Kohës i rendojnë me shume politikanet e burgosur se sa politikanet radikale.mesazhi.com | M
majko.jpg
 

Darius

DENY IGNORANCE
Staf në FV.AL
Titulli: Majko: Kurti është politikan konfliktual

Dikush duhet te bleje nje kopje te Kujtimeve te Eqrem Bej Vlores dhe tia dergoje ne qeline e burgut Albin Kurtit. Pasi vetem pena e Eqrem Bej Vlores dhe epoka ne te cilen jetoi e te cilen e pershkruan aq bukur e ne detaj, do ta ndihmojne kete revolucionar nga Kosova se sa kosto te madhe pagoi Shqiperi nga "revolucionaret e kuq" te kallepit te Albin Kurtit.

Realiteti i Kosoves sot eshte realiteti i Shqiperise nen Princ Vidin.

hajduti
 

legjenda

Tetova
Titulli: Majko: Kurti është politikan konfliktual

dikush duhet te bleje nje kopje te kujtimeve te eqrem bej vlores dhe tia dergoje ne qeline e burgut albin kurtit. Pasi vetem pena e eqrem bej vlores dhe epoka ne te cilen jetoi e te cilen e pershkruan aq bukur e ne detaj, do ta ndihmojne kete revolucionar nga kosova se sa kosto te madhe pagoi shqiperi nga "revolucionaret e kuq" te kallepit te albin kurtit.

Realiteti i kosoves sot eshte realiteti i shqiperise nen princ vidin

hajduti
.albin kurti me dhunim ofendim nuk fitohet pushtet hashim thaqi vizionar i vertet politikan moderuar
 
Top