Mami kap motrat duke bërë “twerk”, heq shapkën dhe i qëllon (Video).

Jetmira

Antarë i Respektuar
Teksa dy motra kanë qenë duke regjistruar veten duke bërë “twerk”, papritur nëna e tyre ka hyrë në dhomë. Ajo menjëherë ka nisur t’i godasë me shapkë në kurriz.
640-0-5b3b5b3875852.png
Motrat adoleshente që mendohet se janë spanjolle po perfeksionojnë lëvizjen përballë një kamere, me muzikë në sfond. Gjatë këtij momenti e ëma e tyre ka hyrë në dhomë me një kosh plot me rroba të lara dhe i jep një mësim të mirë.
Ajo heq shapkën dhe i godet të dyja vajzat, duke mos lënë për asnjë moment koshin të rrëzohet në tokë.
 
Top