Many years ago ... English only

M

MeriAna

Many years ago me the mos te te shikoj me ne forum ja tek jam prap... come and find me
 

Nicktjeter

Antarë i Respektuar
Une jam Gokuuu dhe te gjithe ju ngrini duart drejt meje,te mbledhim gjithe energjine gjithe cakren e tia dergojme E.

E kom bekkkk.
 
M

MeriAna

Many years ago I asked you to give me a name but you only gave me a letter - E - forever in my heart it stayed ❣
 

Legally_Sweet

Ain’t no sunshine when she’s gone
Staf në FV.AL
Na edhe E-në dhe bie rehat!!


esctasy-390x285.jpg
 
M

MeriAna

Many years ago I knew how to paint now I don’t even know how to hold a pencil let alone a brush
 

Imp4cT

Antarë i Respektuar
Many Years Ago
E na qenka @Drejtori o
Many Years Ago
U zbulove mos u mcif mo

Many Years Ago
Gocen mos e torturo
Many Years Ago
Ec drejtor e mos vono

Many Years Ago
Le merin per Buqen o
Many years Ago
Tka mallku hajr mos me bo

Many years Ago
Me Buqen cu mplekse mo
Many Years Ago
Nrronz tu thafte qe me tradhto
 

Drejtori

Karikaturistikarikaturonnjekarikaturkarakteristike
Many Years Ago
E na qenka @Drejtori o
Many Years Ago
U zbulove mos u mcif mo

Many Years Ago
Gocen mos e torturo
Many Years Ago
Ec drejtor e mos vono

Many Years Ago
Le merin per Buqen o
Many years Ago
Tka mallku hajr mos me bo

Many years Ago
Me Buqen cu mplekse mo
Many Years Ago
Nrronz tu thafte qe me tradhto
Shpifjeeeee..... lol @MeriAna fol si burrat se po na akuzojn pa te drejte keta...:p
 
M

MeriAna

Many years ago ishte nje burr qe I filonde emri me E ... he told me i will make you love me... I told him, I could never love you for in my heart there’s another... he said challenge accepted... I said : “boy I ain’t playing games”... and he said am not a boy but your future man...

And where are you now?
 
M

MeriAna

Many years ago I said don’t make me wait for long ... it’s been over 24 hours
I’m getting ready to walk away
 

Soulmind

Soli/Soulmendja/Soul
Vetem faqen e pare lexova por uluni! 4 per sot :p
 
Top