Markez: Kam dëgjuar burrat që thonë se duan një grua inteligjente, do t’iu thoja ta mendonin mirë.

7572C11E-6301-44A5-92C8-0F95DA91270C.jpegNga Gabriel García Márquez

Sa e sa burra kam dëgjuar të thonë se duan një grua inteligjente përkrah. Do t’iu thoja ta mendonin mirë.

Gratë inteligjente i marrin vendimet vetë, kanë dëshirat e tyre dhe vendosin kufinjë.

Ti nuk do të jesh kurrë në qendër të jetës së saj, sepse ajo merret më shumë me veten e vet, sesa me ty!

Një grua inteligjente nuk lejon të manipulohet, as të shantazhohet. Ajo nuk i gëlltit fajet dhe poashtu merr përsipër përgjegjësitë e saj.

Gratë inteligjente, diskutojnë, analizojnë, grinden, nuk kënaqen me gjithçka dhe kështu përparojnë.

Ajo grua që ka pasur një jetë para teje, e di se do të vazhdojë ta ketë edhe kur ti të largohesh.

Ajo të informon dhe nuk kërkon leje.

Këto gra, në çift, nuk kërkojnë një lider për ta ndjekur pas. Nuk duan të ndjekin askënd, e as t’i tregojnë rrugën askujt, duan të ecin përkrahë jush.
Ato e dinë mirë se jeta pa dhu-në është një e drejtë themelore, e jo luks apo privilegj.

Një grua inteligjente është e lirë sepse ka luf-tuar për lirinë e saj. Nëse përpiqesh ta prangosësh ajo do të dijë se si të largohet. Mos harro se e ka bërë dhe më parë.

Gruaja inteligjente e di se vlera e saj nuk është trupi i saj e as ajo që ti bën me të.

Mendoje dy herë para se ta gjykosh për moshën, gjatësinë, “trashësinë” apo sjelljen e saj sek-suale, sepse gjykimi i tillë është dhu-në emocionale, dhe ajo e di këtë.

Prandaj, para se të hapni gojën për të thënë se dëshironi një grua inteligjente përkrah jush, pyeteni veten nëse jeni vërtet në standardin e duhur për të hyrë në jetën e saj. / KultPlus.com
 
ska te beje me lart ose me poshte....grate inteligjente skane dashni vec mendime
Prandaj eshte e bukur kjo bote se ka nga te gjitha dhe per te gjithe. E rendesishme eshte qe gjithkush te kerkoje e te marre ate qe do dhe ate qe perballon. Kur ndodh e kunderta shfaqen probleme
 
Prandaj eshte e bukur kjo bote se ka nga te gjitha dhe per te gjithe. E rendesishme eshte qe gjithkush te kerkoje e te marre ate qe do dhe ate qe perballon. Kur ndodh e kunderta shfaqen probleme
dakort moj dakort se spo i ofendoj inteligjencen asni femre vec po them mendimin tim si mashkull ca mund te ndodhi nese ke 1 femer inteligjente ne krah
 
Nje femer inteligjente e kerkon vetem nje mashkull qe eshte vete i tille.
Sepse ndjenja e inferioritetit eshte shkaterruese ne nje lidhje.
Ka meshkuj qe u pelqen dhe/ose kane te vetmen mundesi te lahen ne rezervuar, ka nga ata qe u pelqen dhe/ose munden te lahen ne liqen, ka nga ata qe u pelqen dhe/ose munden te lahen ne det, ka edhe nga ata si puna ime qe zhyten vetem ne Oqeanin Atlantik😝


Dikush qe lahet vetem ne govate mbytet direkt sa te futet ne det.


A m'kuptoveeeeeeeee?😂
 
Shiko fotografinë 1771153Nga Gabriel García Márquez

Sa e sa burra kam dëgjuar të thonë se duan një grua inteligjente përkrah. Do t’iu thoja ta mendonin mirë.

Gratë inteligjente i marrin vendimet vetë, kanë dëshirat e tyre dhe vendosin kufinjë.

Ti nuk do të jesh kurrë në qendër të jetës së saj, sepse ajo merret më shumë me veten e vet, sesa me ty!

Një grua inteligjente nuk lejon të manipulohet, as të shantazhohet. Ajo nuk i gëlltit fajet dhe poashtu merr përsipër përgjegjësitë e saj.

Gratë inteligjente, diskutojnë, analizojnë, grinden, nuk kënaqen me gjithçka dhe kështu përparojnë.

Ajo grua që ka pasur një jetë para teje, e di se do të vazhdojë ta ketë edhe kur ti të largohesh.

Ajo të informon dhe nuk kërkon leje.

Këto gra, në çift, nuk kërkojnë një lider për ta ndjekur pas. Nuk duan të ndjekin askënd, e as t’i tregojnë rrugën askujt, duan të ecin përkrahë jush.
Ato e dinë mirë se jeta pa dhu-në është një e drejtë themelore, e jo luks apo privilegj.

Një grua inteligjente është e lirë sepse ka luf-tuar për lirinë e saj. Nëse përpiqesh ta prangosësh ajo do të dijë se si të largohet. Mos harro se e ka bërë dhe më parë.

Gruaja inteligjente e di se vlera e saj nuk është trupi i saj e as ajo që ti bën me të.

Mendoje dy herë para se ta gjykosh për moshën, gjatësinë, “trashësinë” apo sjelljen e saj sek-suale, sepse gjykimi i tillë është dhu-në emocionale, dhe ajo e di këtë.

Prandaj, para se të hapni gojën për të thënë se dëshironi një grua inteligjente përkrah jush, pyeteni veten nëse jeni vërtet në standardin e duhur për të hyrë në jetën e saj. / KultPlus.com
Kjo femra inteligjente paska tipare të gruas për një burrë inteligjent... 👍
Burri inteligjent nuk bëhet padron i gruas.
 
Nje femer inteligjente e kerkon vetem nje mashkull qe eshte vete i tille.
Sepse ndjenja e inferioritetit eshte shkaterruese ne nje lidhje.
Ka meshkuj qe u pelqen dhe/ose kane te vetmen mundesi te lahen ne rezervuar, ka nga ata qe u pelqen dhe/ose munden te lahen ne liqen, ka nga ata qe u pelqen dhe/ose munden te lahen ne det, ka edhe nga ata si puna ime qe zhyten vetem ne Oqeanin Atlantik😝


Dikush qe lahet vetem ne govate mbytet direkt sa te futet ne det.


A m'kuptoveeeeeeeee?😂
Ishit shume i qarte 😂
 
Ne fakt e kisha postuar kete shkrim,para pak ditesh.
Por me mire teme ne vete;
Mendoj qe nje femer e forte rritet ne nje ambjent me burra per te qene.
Keshtu qe zenxhiri eshte pak i nje`pasnjeshem.
Jo vetem mashkulli kur nuk ka nje pakete te nje cilsie te caktuar,nuk suporton nje femer te mireinformuar me vlersim ndaj vetes,por as femra nuk suporton dot ne formen e duhur nje mashkull qe gezon vetit e nje burri tamam,kur jao vete si ka keto.
E thene shkurt,c`do kush duhet te kete nivelin e vet.
disnivelet sjellin mosbesueshmeri ne vetvete,si rrjedhoje dhe krisje te lidhjeve.
 
Top