Marrëveshja/ “Bosch” dhe “Microsoft” së bashku për makinat e së ardhmes.

Frank

Anëtarë i respektuar.
makina-1-770x347.jpg

Kompania “Bosch” ka zyrtarizuar një marrëveshje bashkëpunimi me “Microsoft” për të zhvilluar një platformë programesh që lejon integrimin e përsosur midis makinave të lidhura dhe Cloud.
Ky program bashkon aftësitë e tyre përkatëse në sektorin e automobilave dhe Cloud Computing për të formuar gjeneratën e ardhshme të programeve për automjetet motorike.
Platforma e re, e cila do të bazohet në “Microsoft Azure” dhe do të përfshijë module programesh nga “Bosch”, do të lejojë zhvillimin e programit që do të shkarkohet përmes Cloud në njësitë e kontrollit dhe kompjuterët e automjetit, një prerogativë që do të thotë qasje më e shpejtë për përdoruesit te funksionet e reja dhe shërbimet dixhitale.

Të dy kompanitë synojnë ta bëjnë të disponueshme platformën e re të programit për prototipet e para të automjeteve deri në fund të vitit 2021.

Balkanweb.com
 
  • Habi
Reactions: WxP
Top