Masonet gjakpires

Lauri

Anunnak
Adam Vajshopi
Adam Vajshopi u lind më 6 shkurt të vitit 1748 në Gjermani. Që në moshë të re, bëhet profesor në universitetin e Ingëlshatit.
Më 1 Maj të vitit 1776 ai themeloi një lëvizje të veçantë e të fshehur republikane të quajtur ''Iluminantët'' emër shumë i vjetër mistik që iu është dhënë shkollave dhe grupeve që kanë mësuar misticizmin babilonas. Tek Iluminatët inkuadrohen njerëz të cilët mundohen të depërtojnë në ndienjat e pa zbuluara njerzore dhe të zbulojnë cilësitë e tyre të dukshme me të ashtuquajturin ''syri i tretë''
Kanë egzistuar shumë sekte në vende të ndryshme me emrin ''iluminantët'' por asnjëra nuk ka luajtur rolin e lëvizjes që themeloi Vajshopi nga Bavaria.
Kjo orgaizatë, pas vitit 1778, anëtarët e aj, arrijnë të nënshtrojnë të gjitha lozhat masone të cilat më pas, realizojnë me përpikshmëri politikën dhe qëllimet e Vajshopit. Të gjitha poztat komanduese i zenë njerzit e Vajshopit.
Qëllimi kryesor dhe i fundtit i iluminantëve është revolucioni botëror, të cilin synojnë ta bëjnë me ndërmjetësimin e shumë udhëheqesve shtetërorë me veglat e tyre, të cilët verbërisht kryejnë urdhërat e tyre.
Principet okulte dhe satanike që përbëjnë thelbin e mësimit të tyre i ndërrojnë qëllimet dhe mendjen atyre që hyjnë në rradhët e tyre. Nisma e këtij mësimi satanik, buron nga agnosticizmi dhe një ndër udhëheqësit a parë të tij ka qenë hebraiku shumë i njohur Simon Magusi, në shekullin e parë të erës sonë.
Iluminizmi është i përhapur në Itali, Spanjë, Suedi dhe në një pjesë të madhe të botës, kurse ne SH.B.A. sot zë vendin më prioritar.
Sipas historianes Nesta Bebster, të gjitha formulat që ka shfrytëzuar Vajshopi, e kane prejardhjen prej burimeve religjioze persiane dhe egjiptiane dhe shërbejnë vetëm për qëllime materiale dhe, për rrënimin e shoqërise egzistuese.
Vajshopi për t'i zënë të gjitha lozhat masone ka paramenduar një sistem të fshehur, me anë të të cilit të gjithë njerzit e tij, shumë shpejt arrijnë në pozitat më të larta dhe marrin qeverinë dhe udheheqjen e lozhave. Mijera lozha të tilla themelohen në mbarë botën dhe nën komandën e Vajshopit, minojnë çdo qeveri që i pengon ''boss-it'' kryesor Rothshildit, i cili qendron i fshehur pas gjithë kësaj.
Siaps profesor Robinsonit, programi i Vajzhopit është siç vijon:
1 - Shkatërrimi i të gjitha qeverive paqedashëse.
2 - Heqja e trashëgimisë.
3 - Zhdukja e pronës private.
4 - Zhdukja e patriotizmit.
5 - Zhdukja e familjes.
6 - Heqja e fesë.
7 - Krijimi i një Qeverie botërore.
Mirëpo, për t'i realizuar këto shtatë pika do të thotë që bota të dridhet e të rrënohet.
-------------------------------------

Rrugën e Vajshopit dhe të lëvizjes së tij iluminate e vazhdoi trioja Karl Marks, Frederik Engels dhe Lasal.
Ata e përpunuan fasadën e kësaj doktrine duke i ruajtur idetë e saj thelbësore.
Shumë interesant është fakti se ata të tre u pranuan liderë të socializmit dhe komunizmit, në një kohë që kurrë nuk kanë qenë punëtorë ose të shpërblyer për ''drejtësinë'' për të cilën në mënyrë aq të flaktë kanë luftuar.
Marksi ka qenë një njeri përtac dhe pa kurrë farë morali. Lasali ka trashëguar pasuri të madhe dhe kurrë në jetë nuk ka punuar gjë. Engelsi, fabrikant shumë i pasur pambuku, ka shfrytëzuar punën e fëmijëve të cilëve u ka paguar mëditje të pa vlefshme.
Marksi, emri i vërtetë i të cilit është Mordohaj, e ndërron emrin njësoj sikurse dhe Vajshopi dhe, këtë shembull e ndjekin dhe udhëheqësit e tjerë të revolucionit bolshevik në Rusi. Marksi (Mordohaji) e ka prejardhjen nga një familje rabine. Sipas shumicës së historianëve, ai ka patur karakter keqbërësi, jo tolerant, zëmërak dhe i pa durueshëm. Punimet e tij, nuk kanë mbështetje në kurrë farë baze shkencore. Të gjitha janë nën dominimin e emocioneve të tij.
Mirëpo, një gjë është e vërtetë: ai ka qenë ithtar i flaktë i Adam Vajshopit.
Vajshopi e ndërroi ermin e tij në Spartak. Ngjashëm me të, komunistët e parë të Europës u quajtën; spartakas. Më vonë e ndërruan emrin dhe e quajtën veten, komunistë.
Ndikimi i iluminantëve në Europë dhe SH.B.A ka qenë shumë i madh. Kjo gjë është e mbartur në gjeneratat e ardhshme edhe deri në ditët e sotme, përmes shkencave më të vjetra të fshehura siç është astrologjia, okultizmi, kabalizmi, nomerologjia etj. Shumë amerikanë të njohur kanë qenë gjithashtu të inkuadruar në të. Në vitin 1913 Rezerva federale amerikane e vë në emblemën e banknotës prej një dollari, piramidën egjiptiane me syrin e Luciferit që i sheh të gjitha.
Veprimtarinë nën tokësore një kohë e kanë kryer iluminantët dhe lozhat masone që u janë nën shtruar atyre dhe, sot e kryejnë mëse 1200 - 1300 organizata të ndryshme në mbarë botën.
Nën parrullën për ''paqe botërore'' këta konspiratorë kanë për qëllim të zhdukin gjysmën e popullatës në Tokë me anë të bombës atomike, për mënjanimin e së cilës aq ''ngrohtë'' bisedojnë.
---------------------------------------------

Me jepni të drejtën t'i shtyp parate
e një shteti e pastaj nuk me intereson
se kush i harton ligjet e tij. (Rothshild)

Natanin, djali i tretë i Majerit e pyeti një herë djali i tij më i vogël se, sa kombe egzistojnë në këtë botë?
''Vetem dy janë ato për të cilat duhet të mendosh - iu përgjij Natani - famijla hebreje dhe pastaj të tjerët.''
Me togfjalëshin ''familja hebreje'' ai ka patur për qëllim gjininë hebreje e cila ëshë ndryshe nga gjinitë e tjera.
Themelues i kësaj dinastie të vetme, sipas gjinisë është Majer Amshel Rothshildi. Ai u lind në vitin 1743 në Frankfurt mbi Majn (Gjermani) kishte pesë djem, Anselmin, Solomonin, Natanin, Karlin
të dhënat e plota për këtë familje ndjellëkeqe edhe sot e kësaj dite nuk egzistojnë. Ato të dhëna që i kemi në shfrytëzim, fort pak janë të vëerteta. Këtë e vërteton fakti se që para 230 vjetëve e deri më sot, aktivitetet e tyre ruhen plotësisht në fshehtësi dhe askush nuk mund të depërtojë në to.
Pas vitit 1810 e deri më sot, familja Rothshild nuk merret me ****-blerjen e mallrave por, merret me ****-blerjen e parave.

Pra beme nje pasqyre te shkurter te Illuminatit, origjines se tyre, ajo qe perfaqesojne, synimet qe kane, shtrirjen e tyre dhe potencialin ekonomik dhe ate politik qe kane. Ne nje shkrim kaq te shkurter eshte pothuajse e pamundur te flitet per ta dhe e permenden faktet dhe projektet ku Illuminatit jane te perfshire por sidoqofte besoj se eshte e mjaftueshme sa per te krijuar nje ide dhe me pas seicili nese ndihet i interesuar mund te bej kerkime dhe internet apo neper librarite e ndryshe dhe do gjeje informacion me bollek.
Ka nje lidhje direkte midis Illuminatit dhe symboleve qe perdor, masoneve, freemasoneve dhe te gjitha shoqerive sekrete qe ne baze te tyre kane konspiracine si element themelor dhe qe ne nje menyre apo tjetren jane te gjitha te lidhura dhe kulminojne me ILLUMINATI.
Simboli kryesor i illuminatit eshte piramida me nje sy ne maje (e kam postuar ne shkrimin e pare) qe eshte huazuar nga Egjypti i Lashte. Eshte simboli i Horusit, perendia Diell, qe simbolizon ndricimin, illuminimin. Syri siper piramides simbolizon syrin e zotit ne besimin e Egjyptit te Lashte. Ne praktikat e Illuminatit gjehen shume simbole te Egjyptit te Lashte dhe ne shkrimin tjeter do e shpjegoj arsyen pse.
Ky shkrim do perqendrohet me shume ne anen e erret te Illuminatit, ajo qe tremb me shume ata qe e kane studiuar dhe qe ne filozofine e New Age po merr permasa te medhaja dhe po krijon nje koncept te ri per boten qe na rrethon si dhe per rite apo praktika qe dikur me tallje i quanin fantazira, pallavra apo prodhime imagjinare te mendjeve te semura. Po bej nje shkeputje te vogel nga Illuminati ne menyre qe tju shpjegoj me mire kete qe sapo thashe me siper. Ne shkrimin e pare kam permendur faktin qe Illuminati u pervetesoi filozofine masone dhe ate freemasone dhe u be kreu i te gjitha organizatave sekrete me drejtim okult.
Po cfare jane vete masonet apo freemasonet dhe pse flitet me kaq dritherime kur bie fjala per kete grupim?
Masoneria ose Masonry (qe vjen nga frengjishtja maçon dhe ne latinisht e gjejme me termin matio), qe ka kuptimin murator ose ndertues muresh, u krijua ne shekullin e 13 si nje bashkim punetoresh qe ndertonin katedralet ne ate kohe per te ndihmuar njeri tjetrin. Besimi i tyre eshte ekzistenca e nje qenie supreme por qe nuk bie ndesh me besimet e tjera, te pakten ne aparence. Kane nje strukture te perzjere dhe aspak te qarte per ate qe eshte jashte ketij grupimi. Pra fillimisht ishte nje klase e thjeshte dhe injorante, por shume shpejt ky grupim u mor nga njerezit intelligjent te asaj kohe dhe ne fshehtesi u pa si arma qe i kundervihej katolizicmit dhe vete konformizmit te kohes. Simboli i Masoneve ose emblema e tyre eshte nje kompas dhe nje katror qe formojne trekendeshin e zotit dhe ne mes kane germen G, ose "syrin e zotit" ne maje te nje bible te hapur. Jane tre parimet baze te masonerise qe i konsiderojne si xhevaire, Barazia, Liria dhe Vellazeria (term qe u huazua edhe nga Revolucioni Francez equality, liberty, and fraternity). Kompasi ne vetvehte paraqet mashkullin dhe solidaritetin e tij, ndersa katrori personifikon elementin femeror dhe drejtesine e saj.
Pra ne vetvehte masoneria ne fillimet e saj ishte progresiste po te kemi parasysh kohen dhe obskurantizmin mesjetar. Por shume shpejt ne gjirin e saj u futen elementa qe i perkisnin jo vetem klasave fisnike te kohes, por sidomos ato elementa, pjestare te familjeve me te pushtetshme te botes qe prej shekujsh dominonin arenen nderkombetare ne heshtje, duke filluar qe me mbreterine e shenjte romake dhe ate jo te shenjte sic e quajne studiuesit. U krijuan disa grade ose nivele ne rangjet masone dhe ngjitja sa me shpejt e shkalleve te tyre, perkonte me forcen ekonomike dhe politke dhe si me influencen qe kishin ne arenen nderkombetare. Ata me mendime me liberale dhe me synime me te qarta kaluan nga masen ne nje krah akoma me esktremist dhe u vetquajten freemasone ose Freemasonry. Sidoqofte per tu bere nje freemason fillimisht duhet te jesh mason. Pra kane shkalle te caktuara dhe jane te lidha ngushte me njera tjetren. Nga studiuesit freemasonry perkufizohet si nje urdher vellazerie masonesh te lire dhe te pranuar si te tille dhe qe eshte perhapur nga mbreteria britanike me aktualisht 5 milione anetare ne te gjthe boten nga te cilet 3 milion jane vetem ne USA.
Zyrtarisht Freemasonry eshte krijuar ne vitin 1717 kur kater nga lozhat masone u bashkuan ne nje taverne ne Londer te quajtur The Apple Tree Tavern ku dhe stabilizuan nje fare kushtetute per te pranuarit si masone dhe te lire ne te njejten kohe. Keta deklaruan qe rrenjet e tyre jane shume te vjetra dhe fillojne qe ne kohen e Sirise, Babilonise dhe Egjyptit te Lashte dhe nga gurethyesit e Tempullit te Solomonit, sidomos Hiram Abiff nje figure qe konsiderohet gjysem mitologjike. Nen kete kendveshtrim per shume masone Krishti eshte nje figure ironike qe nuk mund te vihet perpara apo me siper sesa mjeshtrat e vjeter dhe krijuesit e vertete. Sic e shikoni dhe ju nga ky shkrim (megjithese do mundohem te shmang karakterin fetar por ne te njejten kohe me duhet te paraqes anen e erret te freemasonry) freemasonry ikundervihet besimeve standarte.
Duke pare tendencat e tyre si dhe aktivitetin qe u perfshine dhe sidomos besimin e tyre komplet ndryshe, freemasonry u perjashtua dhe mohua nga kisha katolike. Vete papa Klementi XII i denoi ata dhe i quajti si armiq te kishes. Fakti me i cuditshem eshte qe shume masone apo freemasone ishin jezuite (te njohur si nje krah opozitar i besimit te ngurte fetar).
Qe te mos zgjatem shume me kete pike rangjet e larta masone dhe freemasone dhe shoqerite sekrete qe poerfaqesohen prej tyre sic i kam permendur ne shkrimet e mesiperme kane cdo gje pervec besimit kristian. Perkundrazi, jane partizane te flakte te satanizmit, besojne tek Luciferi, kryejne rite satanike madje edhe sakrifica njerezore, magji te zeze, okultizem cdo gje qe konsiderohet e ndaluar dhe e denuar sidomos nga kisha.
Ne kete pike Illuminati jo vetem qe pershin cdo gje masone dhe freemasone po ka edhe praktika akoma me te egra dhe mizore.
Kjo eshte ana me e erret dhe akoma me e papenetrueshme. Jane disa dokumenetime te njerezve shume kurajoz qe kane arritur te infiltrojne ne ceremonite sataniste te freemasonvete bejne edhe foto ose ndonje freemason i terhequr nga organizata qe ka dale publikisht dhe ka thene informacione per ate qe ndodh ne brendesi te organizates. Nje nga ata qe kane arritur te infiltrojne organizatat freemasone Albert Pout shprehet:
Masonet dhe freemasonet kane nje pike veshtrimi alternative kur vjen puna tek besimi fetar dhe sidomos krishterimi. Per ta besimi duhet te jete universal duke perfshire cdo perfaqesues apo profet, krishti, muhameti, buda etj, emri ska rendesi. Per masonin ka rendesi burimi i drites dhe per te burimi i drites eshte Luciferi i cili sipas masoneve eshte pare me keqdashje nga kisha dhe keqinterpretuar rroli dhe pozicioni i tij. Pra per masonet Luciferi eshte burimi i drites, burimi i drites masonike.
Po perseri eshte shume e veshtire te futesh ne mesin e tyre.
Ata (kur them ata, tashme skam parasysh vetem freemasonet por edhe vete Illuminati) kane simbolet dhe menyrat e tyre te komunikimit. Kane shenja te vecanta dhe nje gjuhe figurash te pakuptueshme per te tjeret. Dy nga lobet me te fuqishme freemasone sot ne bote jane Skull & Bones krijuar ne Universitetin e Yale (pjestar i te ciles eshte familja Bush prej me shume se 6 brezash) dhe The Knights of Malta (pjestar i te ciles eshte familja Blair, kryeministri anglez). Ka dhe organizata te tjera qe i kam permendur me siper dhe sidomos ajo angleze Round Table drejtohet dhe kontrollohet direkt nga Familja Mbreterore Anlgeze.
Ne nje shkrim me siper permenda faktin e gradeve ne lozhet masonike dhe me i larti eshte grada 33. Por ka dhe me shume ajo qe quhet 33 + dhe qe nuk dihet deri ne sa shkon. Psh ish presidenti Bush ka qene nje freemason i terbuar, drejtues i The Order Of Skull and Bones i klasifikuar si 42 +. Pra mjaft i fuqishem dhe shume siper mbi ligjin. I pakapshem dhe i paarritshem nga cdo gje. Te gjitha gradet 33+ jane po ashtu Illuminati mjaft te rendesishem dhe te larte ne pozicionin e tyre.
Qe te kthehemi tek simbolet qe perdorin dhe sidomos shenjat. Nga te gjithe besoj se njihet shenja qe perdoret rendom nga fansat e muzikes heavy metal, pra gishti tregues dhe ai i vogel lart ndersa te tjeret te mbledhur grusht. Nganjehere perdoret edhe gishti i madh. Mbase nuk dihet nga te gjithe po ajo eshte shenja tipike qe perdoret nga satanistet dhe sidomos nga freemasonry dhe lozhet e saj neper bote.
Me poshte une po postoj disa foto me simbolin e freemasonve fillimisht dhe me pas foto nga personalitete te sotme qe jane pjestar te lozheve freemasone dhe qe nuk jane druajtur as pulbikisht te perdorin simbolin e tyre.
DENY IGNORANCE.
harris 03 Nëntor 2007
 
Shume nga ato qe ke per mendur jan te verteta.
Por mos u besoni shume perrallave qe tregojn njerzit sepse ky grup injorantesh kete do qe te mendojn njerzit se bejn gjith keto gjera te errta (edhe pse nuk mohoj se disa prej tyre jan te verteta).
Arma me e fort e ketyre eshte mendja e njerzve, pra ti bejn njerzit te bejn dicka duke menduar se kan te drejt dhe se eshte ne te miren e tyre por ne te vertet eshte ne fitim te ketyre karagjozave.
Mos i besoni edhe shume sepse kjo eshte ajo qe ata duan.
 
Top