McDonald i jep fund racionimit të patateve të skuqura!

Arfenilla

Themelues i Forumit
Themelues
mc-500x330.jpg
Racionimi i patateve të skuqura në restorantet “McDonald” në Japoni do të përfundojë më 5 janar, falë ardhjeve urgjente me avion për të anashkaluar një lëvizje sociale në portet në perëndim të SHBA-së, njoftoi sot filiali japonez i këtij zinxhiri amerikan fast-food-esh.
Kompania e restoranteve të gatimit të shpejtë u detyrua të reduktojë sasinë e shërbyer tek klientët e saj për shkak të sasisë së pamjaftueshme të patateve të skuqura.
Kjo situatë zgjat deri që prej 17 dhjetorit, por kompania kishte njoftuar se ka marrë masa speciale për të sjellë patatet nëpërmjet detit dhe ajrin nga vende të tjera eksportuese.
“Dhe do të vazhdojmë të ndjekim me vëmendje evoluimin e situatës dhe të bëjmë maksimumin për të siguruar një furnizim stabël”, garantoi “McDonald”-i.
“McDo” në Japoni, pjesë e rreth 3 000 restoranteve që aktualisht nuk është në situatë të mirë, ka vuajtur këtë vit nga një mungesë e furnizimit me mish pule, për shkak të mungesave sanitare në një fabrikë në Kinë.B koha
 

Quku

Marakli Krapit
Titulli: McDonald i jep fund racionimit të patateve të skuqura!

Shyqyr qe u zgjidh se problem i madh vAllahi :p
 

iLirjam

Antar i fv.al
Titulli: McDonald i jep fund racionimit të patateve të skuqura!

Po veç në Japonin lindore ësht mbyll ky Problem,,se në EU dhe USA i han paratet e skuqura,,
Po më vjen اudi bile se MCDonald,e ka vetëm i shef,,por ku me dit ndoshta në japoni ësht filjali i pa nvarun,

Nejse,,Kur e pash temën mendova se po behëj fjal për McDonaldin e Lojës,,Pilotin Anglez që arriti të bënte 17 Tunele Nëntoksore për tu Arratis nga kazermat Gjermane,,
Se ka qën e koplikuar në pjesën e 12 dhe më ka pas ngelur aty,
Se nuk e kuptoja Anglishten në atë Set!

Gjithsesi më bëhet qefi,,ndoshta i ndalojn edhe Në filjalet e tjera patatet
 

iLirjam

Antar i fv.al
Titulli: McDonald i jep fund racionimit të patateve të skuqura!

Hahahah nuk e kuptoj pse dal nga tema,
Nuk ësht e vërtet që nuk i lexoj çdo her deri në Fund,
Por nga dashuria që kam për të shkruajtur,
Flas shum dhe shumicën e rasteve dal nga tema dhe nuk të them asgjë!

Hahahaha Të lutem
 
Top