Me 336 dhoma dhe 18 kate/ Ky është hoteli ‘nëntokësor’ 225 mln dollarësh i ndërtuar në një gurore (FOTO)

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Me 336 dhoma dhe 18 kate/ Ky është hoteli ‘nëntokësor’ 225 mln dollarësh i ndërtuar në një gurore (FOTO)

nf14.jpg

Hoteli më i ri dhe shumë luksoz është hapur në Kinë, por e veçanta qëndron se ai është ndërtuar në një gurore.


Me 336 dhoma, Hoteli Interkontintal i Wonderland i Shangait është hapur së fundmi pas 10 vjetësh pune ndërtuese.

Me 18 kate, nga të cilat 16 janë nën sipërfaqen e tokës, ndërsa dy janë nën ujë hoteli është një perlë e vërtetë e arkitekturës.

ndr.jpg

nf-2.jpg

nf1-2.jpg

nf2.jpg

nf3.jpg

nf4.jpg

nf5.jpg

nf6.jpg
nf7.jpg
nf8.jpg

nf9.jpg

nf10.jpg

nf11.jpg
nf12.jpg

nf13.jpg
nf13.jpg
b;gazeta,shqip
 

Soulmind

Soli/Soulmendja/Soul
(y):love:
Bukur...
 
Top