Me duhet regullore

Royal

Anëtar i ri
Me duhen 4 regullore jo shume te gjate , jo me shume se 15 nene, ose reth 15, te temave te ndryshme, nga organe te ndyshme.
Nese keni mundesi mi dergoni.
 

fisipe

Antarë i ri
pershendetje

kjo eshte nje forme e regullores e punuar sipas te gjitha standardeve te BE-se.

Kjo forme e punimit te regulloreve perdoret ne te gjitha vendet e BE-se.

Ju pershendes shpresoj qe ju kam ndihmuar
 

fisipe

Antarë i ri
pershendetje

me fal po madhesia e lejuar per skedare qenka qenka shum e vogel dhe nuk po mund ta ngarkoj dokumentin (regulloren)!!:konfuz::konfuz::konfuz:
 
Top