Me ke nga antaret e Forumit jeni takuar?

KiKu

Nëse do të flisnin sytë..do të bënin shumë dëme...
O @Ledia kush ishte ai qe kishte frik aman, te vi me mua se prek njeri me dore 😂
 

Punk1

Antarë i Respektuar
Hej zot... kam kaq dite qe perpiqem te kujtohem se ke kam takuar... po hic😟
Mbaj mend qe kam takuar 3... po se kush jane s me kujtohet☹️
As se cfare kam bere me ato nuk me kujtohet.... jam ne dileme , a te filloj ndonji kure per te forcuar kujtesen apo mbase eshte me mire kur nuk kujton te shkuaren?😁
Duhet ta kisha hapur teme kete... mbase me jepte forumi ndonje mendim me vlere🤣
 

KiKu

Nëse do të flisnin sytë..do të bënin shumë dëme...

KiKu

Nëse do të flisnin sytë..do të bënin shumë dëme...
Lista e deshirave eshte e gjat por... skip dhe ket vit kshu si po vazhdojme me karantinen😔
Live vetem lovermanin sherrxhiun
 

Adyy

Mentalist
s'kam takuar asnjë, do të doja ta takoja @Marla dhe t'i tregoja se këto dy y që m'i përmend gjithherë janë vetëm për shkak se nicku me një y nuk qe available
 
Top