“Me shami dhe shofere autobusi në Itali”: Historia e Bukuries, shqiptares nga Kavaja

AnaVie

I Miss you so much my dad
Staf në FV.AL
Oj gra si thoni a hapim nje teme kastile per kto qe po flisni?
me duket vertet interesante me mesu foljet, ndajfoljet, menyrat , koherat, kryefjalerat etj etj etj .😬😌
 

Endrra

VIP
Une jam e lyme ti je natyrale e lindur lool

Fjali dëftore quhen fjalitë që kumtojnë zakonisht fakte të realitetit. Me to konstatohet diçka,jepet mendimi, gjykimi i folësit për një gjë, u bëhen të njohura të tjerëve njohuritë që ka ai. Mesoni goca lol
Vdiqa duke te mesuar po ncuk ti .. booo lol
 
Top