“Me shami dhe shofere autobusi në Itali”: Historia e Bukuries, shqiptares nga Kavaja

Endrra

VIP
Jo nuk shof kto mrikat une shof carmen madam butterfly lool te preferuar kam traviaten dhe aida

hapim e nje teme te dale dikush zysh solfezhi :D
Ste falet.. nje Operette beri Tuk jakova dhe se njeh .. edhe Verdi do ja kishte pas zili lololl oh 🤣😍
 
Top