Me tronditi kjo video 😪

Dhune e pajustifikuar.
Ky ose eshte mangut nga trute ose ekstremist.
Ne te dyja rastet nuk meriton te jete i lire mes te tjereve.
 

Vajza

Kupa me kapak, kupa pa kapak.
Staf në FV.AL
Sedi cfar fitojn nga urrejtja dhe sulmojn gjinin me te dobet :( , por dicka edi ai qe ngren dore te femra sesht burr , por burracak , sepse ska **** me gjinin e njejt ti mase forcat 😣
 

Ivy

Fakte ska,veç interpretime.
Dhune e pajustifikuar.
Ky ose eshte mangut nga trute ose ekstremist.
Ne te dyja rastet nuk meriton te jete i lire mes te tjereve.
Eh sa te mangut ka qe enden ne lirine e tyre te plote te te menduarit dhe te te vepruarit njekohesisht.Perderisa ne shtetet qe ligji nuk zbatohet 100 % dhe toleranca 0 ndaj ketyre rasteve kush e di sa e sa viktima te pafajshme do behen preh e dhunes se tyre.
 
Top