Mediat italiane/ ‘Shtypje dhe represion, Shqipëria me Ramën po i largohet BE-së’

Delirium

No description ...
e njef dhe ti ate :)

Per sa kohe ska fluturime dobet ska te huaj.
Ska me Shqipërinë fluturime , me vendet e tjera thjesht kan qen te limituara , tani hapur jane , reklamat cdo dit vec ishujt grek tregojnë si destination turistike.
 
Ska me Shqipërinë fluturime , me vendet e tjera thjesht kan qen te limituara , tani hapur jane , reklamat cdo dit vec ishujt grek tregojnë si destination turistike.
Lexova qe nga 1 korriku do hapen dhe fluturimet destinacion Shqiperine mgjate kush e merr vesh.Pritet vale e 2 covidi mendohet nga shatori por prap asgje seshte e sigurt.
 

Delirium

No description ...
Lexova qe nga 1 korriku do hapen dhe fluturimet destinacion Shqiperine mgjate kush e merr vesh.Pritet vale e 2 covidi mendohet nga shatori por prap asgje seshte e sigurt.
Aq sa per sezonin , korrik , gusht .
 
Top