Mendimi i çastit.

Marla

eiπ +1= 0
Ka njerez te bukur jashte e te kalbur nga brenda
Ka njerez te kalbur nga jashte por te bukur nga brenda
Ka njerez te kalbur edhe jashte edhe brenda.
Pastaj ka e si puna ime te bukur nga cdo drejtim lool
 

Ragnar

Anëtar i ri
Staf në FV.AL
Ka njerez te bukur jashte e te kalbur nga brenda
Ka njerez te kalbur nga jashte por te bukur nga brenda
Ka njerez te kalbur edhe jashte edhe brenda.
Pastaj ka e si puna ime te bukur nga cdo drejtim lool
Une e gjeta veten tek rreshti i fundit :p
 

DeliriumMind

Deliricous
there's your sign GIF
 

Marla

eiπ +1= 0
E vetmja konstante eshte brendesia jone prandaj njerezit me te lumtur jane ata qe e kane plot brendesine e tyre. Ndersa jashtesine, jeta ta jep dhe ta merr ne cdo kohe, prandaj eshte good skill to move on and no hard feelings. :)
 
Top