Mendimi yt per anetarin larte teje ?

Status
E mbyllur për postime të tjera.

milva

Anëtar Aktiv
Titulli: Mendimi Yt Per Anetarin LARTE Teje

Djalke me vizion ,duket edhe nga nicku vetem REND...
 

milva

Anëtar Aktiv
Titulli: Mendimi Yt Per Anetarin LARTE Teje

Djalke me vizion ,duket edhe nga nicku vetem REND...
 

MasteR

I'm offline
Pe: Mendimi Yt Per Anetarin LARTE Teje

ME pelqen nga ckam pare
 

MasteR

I'm offline
Pe: Mendimi Yt Per Anetarin LARTE Teje

ME pelqen nga ckam pare
 

scorpione29

Anëtar i Respektuar
Pe: Mendimi Yt Per Anetarin LARTE Teje

person qe kam respekt.....
 

scorpione29

Anëtar i Respektuar
Pe: Mendimi Yt Per Anetarin LARTE Teje

person qe kam respekt.....
 

GLOOM

Catch me if you can...
Pe: Mendimi Yt Per Anetarin LARTE Teje

Scorpione29,do me vdese mua dhe do e vdese ate...
 

GLOOM

Catch me if you can...
Pe: Mendimi Yt Per Anetarin LARTE Teje

Scorpione29,do me vdese mua dhe do e vdese ate...
 

MasteR

I'm offline
Pe: Mendimi Yt Per Anetarin LARTE Teje

Cun aktiv ne forum
 

MasteR

I'm offline
Pe: Mendimi Yt Per Anetarin LARTE Teje

Cun aktiv ne forum
 

scorpione29

Anëtar i Respektuar
Pe: Mendimi Yt Per Anetarin LARTE Teje

hahahahahahaha....ca munde te thuash...eshte vertete vajze e zgjuar..por gjithashtu prezantohet bukur me nje kulture te gjere....GLOOMI.....
 

scorpione29

Anëtar i Respektuar
Pe: Mendimi Yt Per Anetarin LARTE Teje

hahahahahahaha....ca munde te thuash...eshte vertete vajze e zgjuar..por gjithashtu prezantohet bukur me nje kulture te gjere....GLOOMI.....
 

bella

Anëtar i Nderuar
Pe: Mendimi Yt Per Anetarin LARTE Teje

u ben corap keta siper.......ky cuni siper mire duket siper ...i ka ren nje nur siper :)
 

bella

Anëtar i Nderuar
Pe: Mendimi Yt Per Anetarin LARTE Teje

u ben corap keta siper.......ky cuni siper mire duket siper ...i ka ren nje nur siper :)
 

BuRreLsss

Anëtar i Nderuar
Pe: Mendimi Yt Per Anetarin LARTE Teje

Duket Vajze e Hedhur :)
 

BuRreLsss

Anëtar i Nderuar
Pe: Mendimi Yt Per Anetarin LARTE Teje

Duket Vajze e Hedhur :)
 

Cyber_Spartacus

Homo Homini Lupus
Pe: Mendimi Yt Per Anetarin LARTE Teje

se kam idene
 

Cyber_Spartacus

Homo Homini Lupus
Pe: Mendimi Yt Per Anetarin LARTE Teje

se kam idene
 

bella

Anëtar i Nderuar
Pe: Mendimi Yt Per Anetarin LARTE Teje

e kam iden :p
 

bella

Anëtar i Nderuar
Pe: Mendimi Yt Per Anetarin LARTE Teje

e kam iden :p
 

scorpione29

Anëtar i Respektuar
Pe: Mendimi Yt Per Anetarin LARTE Teje

...una persona incredibile...shum shum inteligjnte senza pregiudizi...BELLA....
 

scorpione29

Anëtar i Respektuar
Pe: Mendimi Yt Per Anetarin LARTE Teje

...una persona incredibile...shum shum inteligjnte senza pregiudizi...BELLA....
 

bella

Anëtar i Nderuar
Pe: Mendimi Yt Per Anetarin LARTE Teje

pure tu scorpi.

p.s pse e kam te verdh topin tek emri dhe jo jeshil un si ju?lol
 

bella

Anëtar i Nderuar
Pe: Mendimi Yt Per Anetarin LARTE Teje

pure tu scorpi.

p.s pse e kam te verdh topin tek emri dhe jo jeshil un si ju?lol
 
Status
E mbyllur për postime të tjera.
Top