Menyrat me te mira per te financuar startupin apo biznesin tuaj

Lesdon

Antarë i ri
Isha duhe kerkuar disa nga metodat me te mira per ta financuar nje biznes apo nje startup qe fillon, dhe pash shume mendime te ndryshme prej atyre per te huazuar nga familja e pastaj duke marr kredi ne banke, duke gjetur angel investor dhe VC dhe nje nga informacionet ishte nje doracak nga Hajdin Sejdia.

Mirepo problemi eshte se nuk po di se cila do te ishte menyra me e mire per biznesin tim. Nese keni provuar ndonje nga menyrat e investimeve, ju lutem me njoftoni.
 
Top