Miqësia e Vërtetë

WxP

Hidrauliku
Një mik i thjeshtë prezantohet kur të merr në telefon.
Një mik i vërtetë nuk ka përse ta bëjë këtë.

Një mik i thjeshtë e hap një bisedë duke folur për jetën e tij.
Një mik i vërtetë thotë: “ا’të reja kemi nga ty?”

Një mik i thjeshtë mendon që problemet për të cilat ti ankohesh janë të tanishmet.
Një mik i vërtetë thotë: “Ti ke qënë duke u ankuar për të njëjtën gjë për 4 vjet. Lëviz nga vendi ëshë koha për të bërë diçka për këtë.”
Një mik i thjeshtë nuk të ka parë asnjë herë duke qarë.
Një mik i vërtetë i ka shpatullat ende të lagura nga lotët e tu.


Një mik i thjeshtë nuk i di emrat e prindërve të tu.

Një mik i vërtetë ka numrat e tyre të telefonit në celularin e tij.

Një mik i thjeshtë nuk do që ta marrësh në telefon kur ai është në gjumë.
Një mik i vërtetë të pyet përse u mendove aq shumë për të telefonuar.


Një mik i thjeshtë kërkon që të flasë për problemet e tua.

Një mik i vërtetë kërkon të të ndihmojë ty me problemet e tua.

Një mik i thjeshtë është vetëm kurioz për historitë e tua romantike.
Një mik i vërtetë di edhe lëndimet e tua nga këto histori.


Një mik i thjeshtë kur të vjen për vizitë sillet si mysafir.
Një mik i vërtetë hap frigoriferin tënd dhe i shërben vetes.

Një mik i thjeshtë mendon që miqësia juaj ka marrë fund pasi keni pasur një konflikt.
Një mik i vërtetë mendon që nuk mund të quhet miqësi derisa të jeni përballur me një konflikt.

Një mik i thjeshtë pret që ti të jesh gjithmonë gati për atë.
Një mik i vërtetë pret që të jetë gjithmonë gati për ty.
 

Yellow Redhead

angels walk among us
Titulli: Miqësia e Vërtetë

shume te verteta

Miqte e vertete nuk jane njerez me te cilet ben ndonje shaka dhe hedh ndonje gote, miqte e vertet ske nevoje ti shohesh, vetem e di qe jane gati kur te nevojiten. (marre nga libri Lace i Shirley Conran)
 
Top