Misheard Song Lyrics

Ne historine shqiptare, me epikja dhe qe s'do vdese kurre eshte:

oooo LLAÇIBOJ, its my bejbe...
llaciboj= all that she wants.

lool
 
Ndërsa une këndoja:
Living all (livin nau) these lonely nights without you
Ja dëgjojeni si tingëllon 🙄😂

 
Këtë reklamën nuk po e sjell se është pak jo etike (mgjs me humor brenda) por, ishte një familje në një wolswagen 2 që ndezin kasetofonin apo radion (nuk më kujtohet) dhe fillojnë e tundin kokën nën tingujt e muzikës me një tekst jo për atë kategori 🤣🤣

Dhe më pas mbyllet reklama me: Learn english 🤣🤣
 
Këtë reklamën nuk po e sjell se është pak jo etike (mgjs me humor brenda) por, ishte një familje në një wolswagen 2 që ndezin kasetofonin apo radion (nuk më kujtohet) dhe fillojnë e tundin kokën nën tingujt e muzikës me një tekst jo për atë kategori 🤣🤣

Dhe më pas mbyllet reklama me: Learn english 🤣🤣
Sille se do i mbyllim syte e dëgjojmë me vesh 🤭
 
Top