" Monedha e Shpreses "

Levina

L.E.V.I.N.A
Iniciativa “Monedha e Shpreses” për të cilën u deshën dy vjet që të bëhej realitet, pasi kerkohej miratimi i Ministrisë së Financës të të gjitha vendeve Evropiane, u finalizua me hedhjen në treg te nje milion monedhave te prerjes 2 EURO në datë 25 Maj 2016 në Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëvë te Humbur.

the-coin.png


Në një krah të monedhës 2 EURO është fytyra e Liam Vandenbranden, ashtu sic mund të duket sot, ndërkohë që ai u zhduk në moshën dy vjec para njëzet vjëtësh .
" Kjo iniciativë i dedikohet absolutisht Liam, por ai është bërë tashmë dhe simboli i një sfide më të madhe : thotë Lincoln Bjorkman, përfaqësuesi i agjensisë që e prezantoi këtë kocept. "Problemi është ndërkombëtar dhe monedha është një mjet i mrekullueshëm se është konceptuar për të levizur në shkallë të gjërë. "
Ministri Belg I Financave Johan Van Overtveldt tha në një email se monedha përkujtimore do të qarkullojë në të gjithë Evropën dhe asnjëherë më parë mesazhi nuk ka qënë kaq simbolik dhe I sinqertë sa kesaj here. " nuk është thjesht një monedhe përkujtimore, por është simboli I fëmijëve tanë të humbur dhe duke e përdorur këtë monedhë dhe duke e qarkulluar atë, ne shpërndajmë shpresë për të gjetur fëmijët tanë të humbur e për ti kthyer ata në shtëpi.”
Në mediat sociale, njerëzit ftohen që të bëjnë një selfi me Monedhen e Shpresës dhe ta postojne ‪#‎CoinsofHope‬ per te ndihmuar ne perhapjen e ketij mesazhi në të gjithë Evropën dhe përtej saj


Credins bank I bashkohet kësaj iniciative duke publikuar foton e Bleona Mata dhe ju fton te vizitoni Coins of Hope dhe te shderroni ne nje foto te personalizuar per te ndihmuar ne gjetjen e saj.

‪#‎CoinsofHope
 

Monique

With or Without u
Staf në FV.AL
Titulli: " Monedha e Shpreses "

Iniciativa “Monedha e Shpreses” për të cilën u deshën dy vjet që të bëhej realitet, pasi kerkohej miratimi i Ministrisë së Financës të të gjitha vendeve Evropiane, u finalizua me hedhjen në treg te nje milion monedhave te prerjes 2 EURO në datë 25 Maj 2016 në Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëvë te Humbur.

the-coin.png


Në një krah të monedhës 2 EURO është fytyra e Liam Vandenbranden, ashtu sic mund të duket sot, ndërkohë që ai u zhduk në moshën dy vjec para njëzet vjëtësh .
" Kjo iniciativë i dedikohet absolutisht Liam, por ai është bërë tashmë dhe simboli i një sfide më të madhe : thotë Lincoln Bjorkman, përfaqësuesi i agjensisë që e prezantoi këtë kocept. "Problemi është ndërkombëtar dhe monedha është një mjet i mrekullueshëm se është konceptuar për të levizur në shkallë të gjërë. "
Ministri Belg I Financave Johan Van Overtveldt tha në një email se monedha përkujtimore do të qarkullojë në të gjithë Evropën dhe asnjëherë më parë mesazhi nuk ka qënë kaq simbolik dhe I sinqertë sa kesaj here. " nuk është thjesht një monedhe përkujtimore, por është simboli I fëmijëve tanë të humbur dhe duke e përdorur këtë monedhë dhe duke e qarkulluar atë, ne shpërndajmë shpresë për të gjetur fëmijët tanë të humbur e për ti kthyer ata në shtëpi.”
Në mediat sociale, njerëzit ftohen që të bëjnë një selfi me Monedhen e Shpresës dhe ta postojne ‪#‎CoinsofHope‬ per te ndihmuar ne perhapjen e ketij mesazhi në të gjithë Evropën dhe përtej saj


Credins bank I bashkohet kësaj iniciative duke publikuar foton e Bleona Mata dhe ju fton te vizitoni Coins of Hope dhe te shderroni ne nje foto te personalizuar per te ndihmuar ne gjetjen e saj.

‪#‎CoinsofHope

Ide gjeniale vertet....

pergezime dhe duke shpresuar qe ata femije te jene diku gjalle....
 
Top