Mos me harroni 😔

Frank

Anëtarë i respektuar.
Pajtohem me të gjitha postimet dhe shumë pak më ka ngelur për të shtuar.
Do e veçoja një fenomen të rëndësishëm (mendimi im), prirja për mospërdorim të dialektit që zëvendësohet me fjalë të huaja. Shumë kemi, pak duhet huazuar.
Nje fjale ne dialekt qe zevendesohet me nje fjale te huaj?
 

Baboon

Relax
Mos harroni...
IMG_20201213_232542~2.jpg
 

Desa

“The truth can be a bad choice for a wise man”
Nje fjale ne dialekt qe zevendesohet me nje fjale te huaj?
E kisha fjalën për barbarizmat tipike të popullatës shqiptare jashtë kufijve të Shqipërisë (ose dhe brenda).
 

Legally_Sweet

Ain’t no sunshine when she’s gone
Staf në FV.AL
Mos me harro, mos u largo,
Se ti je ajo qe me mungon...
 

MrCool

Old School.
Fola ne shumës, jo per veten, duke perfshire dhe ata qe njeh :p
 
Top