Navigimi Ne forum.

Frank

Mysybet Anëtar. :D
Kushdo qe ka nje Iphone dhe perdor Safari per te naviguar ne forum I cili vazhdimisht jep probleme sidomos pas azhornimit te here pas hershem te IOS do ju sugjeroja te shkarkonit Google Chrome nga App store.

Me i shpejte.
Pa bllokime.

Sot e kam testuar gjithe diten pasi kishte disa dite qe Safari me jepte probleme dhe ecen mjaft mire.
 

Frank

Mysybet Anëtar. :D
IOS Apo Android?
Gjithsesi bej nje prove dhe ma jep Rezultatin ktu, shkarko aplikacionin Speed test te Okla the bej nje speed test linjes se netit pls.
 

ZoteriaJuaj

Agjent Aqif Supaxhi Therrmiu
Ke fillu me fluturu eeee?

Grekaqis minoritaqis internetis shpejtaqis
urdheraqis zbataqia lol

Ja me kte Lte psh sidomos ne upload ke shume probleme me forumin.
Ndonjehere po, por kjo shkon si me wifi dhe me lte dhe eshte rralle. Ndoshta bie vala er nje sekond lol i ben refresh trurit lool edhe kur jam ne lu do a youtube
 
Top