Navigimi Ne forum.

Frank

Mysybet Anëtar. :D
Grekaqis minoritaqis internetis shpejtaqis
urdheraqis zbataqia lol


Ndonjehere po, por kjo shkon si me wifi dhe me lte dhe eshte rralle. Ndoshta bie vala er nje sekond lol i ben refresh trurit lool edhe kur jam ne lu do a youtube
Qe te navigosh ne platforma sociale sot, jo vetem forum dhe qe te mos kesh probleme min duhen 4 Mb Down dhe 2 Up, perndryshe te shpifet.
 

Legally_Sweet

Ain’t no sunshine when she’s gone
Staf në FV.AL
Une i kam be dalje Safarit me kohe ?
 

ZoteriaJuaj

Agjent Aqif Supaxhi Therrmiu
Qe te navigosh ne platforma sociale sot, jo vetem forum dhe qe te mos kesh probleme min duhen 4 Mb Down dhe 2 Up, perndryshe te shpifet.
I mbylla apps dhe down doli 10mb nga lte. Dhe me 2 vale nga 5 qe kam.
Upload .03
Lol perpak e cofi lol po jepte jete


Jo qe ja them shume nga up and down.
Por celularin e le shume te ngarkuar.
Shumicen e rasteve me behen 50 tabs ne internet.
Dhe nje numer i madh i appeve jane happur
 

Frank

Mysybet Anëtar. :D
I mbylla apps dhe down doli 10mb nga lte. Dhe me 2 vale nga 5 qe kam.
Upload .03
Lol perpak e cofi lol po jepte jete


Jo qe ja them shume nga up and down.
Por celularin e le shume te ngarkuar.
Shumicen e rasteve me behen 50 tabs ne internet.
Dhe nje numer i madh i appeve jane happur
Nuk ka shume rendesi sa app ke hapur njeherazi Sepse Kur app jane foreground nuk thithin sasi ineterneti, e ke vene re qe kur e ke foreground nje app dhe e hap do njefare kohe per tu karikuar? Pra ben perthithjen e linjes.
Gjithsesi per tu habitur qe nje LTE ka aq pak, varet Edhe nga plani tarifor qe ke me cel.
 

ZoteriaJuaj

Agjent Aqif Supaxhi Therrmiu
Nuk ka shume rendesi sa app ke hapur njeherazi Sepse Kur app jane foreground nuk thithin sasi ineterneti, e ke vene re qe kur e ke foreground nje app dhe e hap do njefare kohe per tu karikuar? Pra ben perthithjen e linjes.
Gjithsesi per tu habitur qe nje LTE ka aq pak, varet Edhe nga plani tarifor qe ke me cel.
Planin e kam "unlimited", por kur arrin x gb, ta ngadesojn. Por mua njesoj me duket.
Edhe tekstet, edhe te foluren.

Ky plani qe kam une eshte ekonomik, jo me i miri por mjaftueshem.
 

Mogli

Be good or be good at it
Kushdo qe ka nje Iphone dhe perdor Safari per te naviguar ne forum I cili vazhdimisht jep probleme sidomos pas azhornimit te here pas hershem te IOS do ju sugjeroja te shkarkonit Google Chrome nga App store.

Me i shpejte.
Pa bllokime.

Sot e kam testuar gjithe diten pasi kishte disa dite qe Safari me jepte probleme dhe ecen mjaft mire.
medet kur stu ka blloku krejt mos me tpa ma ktu per nja 2 jave....me na lan rahat ?
 
Top