nba lojtaret e rinje

metiboy

G-lan-G
lojtaret e rinje si dhe kontratat e reja te lojtarve edhe nderrimet e klubeve
 

metiboy

G-lan-G
lojtar i ri ne vitin e pare ne NBA Michael Beasley, Miami Heat
beasley_dunk.jpg


MICHEAL-BEASLEY150.JPG
 

metiboy

G-lan-G
O.J. Mayo,
edhe ky nje lojtar i ri qe do te aktivizohet tek tek Grizzlies


8p554q9p.jpgoj-mayo-pictures%20(10).jpg
 
Top