Ndërtohet xhamia e parë ekologjike në botë

Quku

Marakli Krapit
Titulli: Ndërtohet xhamia e parë ekologjike në botë

Un ju thashe se gjith kto lek do ishin me te nevojshme ne nje vend tjeter e jo mu ngatrru ju ahahahahhaha qetsohuni milet

Pace Njerz
 

Ado

FISEBILIL-LAH
Titulli: Ndërtohet xhamia e parë ekologjike në botë

Kur edhe muslimant grinden per Xhamia :D Zoti na rujt :D .

gjdo vend ku permendet Zoti dhe falen njerezit eshte XHAMI , seshte me rendsi forma.
nkohen e Pejgamberit Muhammed s.a.w.s skishte xhamia kupol por tani ka !
 

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
Titulli: Ndërtohet xhamia e parë ekologjike në botë

Un ju thashe se gjith kto lek do ishin me te nevojshme ne nje vend tjeter e jo mu ngatrru

Eh, keshtu ngaterrohen dhe flasin aq sa kane njohuri per Islam, per shkak te injorances se tyre (dituri jo tmjaftueshme per Islam).
 
Top