• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Ndihme SOS

Royal

Anëtar i ri
Ka dikush ndonje material per federaten Zviceriane dhe asaj ish- sovjetike, cte jete, cfardo materiali, regullimi shteteror, etj etj sepse me duhet urgjent per nje punim.

dmth

Federata( Konfederata de-juro) Zviceriane

Federata ish Sovjetike.

P.S nese i keni edhe emrat e autoreve te ketyre materialeve do te ishte mire qe te mi jepnit.
Shpresoj ne ndihmen tuaj
Respekte
 

Royal

Anëtar i ri
Titulli: Ndihme SOS

Ka dikush ndonje material per federaten Zviceriane dhe asaj ish- sovjetike, cte jete, cfardo materiali, regullimi shteteror, etj etj sepse me duhet urgjent per nje punim.

dmth

Federata( Konfederata de-juro) Zviceriane

Federata ish Sovjetike.

P.S nese i keni edhe emrat e autoreve te ketyre materialeve do te ishte mire qe te mi jepnit.
Shpresoj ne ndihmen tuaj
Respekte
__________________
 
Top