Ndihme urgjente!

Ndihme123

Antarë i ri
Unë jam student dhe se bashku me një grup studentesh të vitit të dytë në departamentin e shkencave politike kemi hartuar një anketë për qellime shkencore, dhe si qellim kryesor i kësaj ankete është gjetja e shkaqeve që kanë çuar në uljen e pjesëmarrjes së votuesve në Kosovë ndër vite.

Ju lutem, plotesojeni sepse na ndihmoni tej mase, vlen vetem per qytetaret e Kosoves.

Ja linku:

http://goo.gl/7oSleC
 
Top