Ndihmoni Blinerën

Nostra_22

Anëtar i Nderuar
Titulli: Ndihmoni Blinerën

Hajde sensibilizim hajde. Te pakten ju fetaret nisjani me lutje, ne ateistet ti bejme sa me shume jehone fatkeqesise me shrpesen per te gjetur mbeshtjetje.

Kitrra mendoj se mediat jane shume frytdhenese ne kete drejtim, eshte bere nje levizje e tille me rastin ne fjale ?
 

kitrra 123

plak gjufurrak
Titulli: Ndihmoni Blinerën

Kitrra mendoj se mediat jane shume frytdhenese ne kete drejtim, eshte bere nje levizje e tille me rastin ne fjale ?

Derisa prindi i BLINERES ndodhet prane goces ne sherim ne ish-koleget e punes, koleget e tanishem te punes se prinderve te Blineres, bshkmoshataret e Blineres dhe te afermit e saj po mundohemi te shterrojme cdo rruge ne perpjekje per te shpetuar nje jete.
:welcome:
 

sweetzzinna

Dum spiro, spero くる
Titulli: Ndihmoni Blinerën

Goxha vazje qenka:(
Gjynaf.... shpresoj te shpetoj me jete!
 

Burrel1924

Anëtar i Respektuar
Titulli: Ndihmoni Blinerën

dergojeni ne Stamboll eshte me lire dhe ka doktorate shum te mire.
 
Top